VNews.com.ua

Перший прийшов: названо ціни на новий кросовер Jeep в Україні

Ноябрь 10
10:38 2023

В Україні стартували продажі сучасного та універсального кросовера Jeep Compass.
Кросовер Jeep Compass першого покоління з’явився у 2006 році як компактний, зручний та універсальний автомобіль. Друге покоління Jeep Compass дебютувало у 2016 році, а зараз оновлений кросовер відкриває лінійку бренду Jeep в Україні.
Оновлення автомобіля подарувало йому змінений передній бампер, нові фари та колісні диски, розширену палітру кольорів кузова – й тепер новий Jeep Compass максимально нагадує флагманські моделі американської марки.

Салон автомобіля Jeep Compass також суттєво змінився, він став більш сучасним. Нове кермо візуально поєднує кросовер з моделями класом вище, а цифровий 10,25-дюймовий кластер надає всю необхідну водію інформацію про поточну подорож. Новітня мультимедійна система UConnect п’ятого покоління (з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto) побудована навколо сенсорного 10,1-дюймового дисплея, що розмістився по центру передньої панелі.
У перелік оснащення увійшли двозонний клімат-контроль, камера заднього огляду, безключовий доступ та запуск двигуна, бездротова зарядка, фари EcoLED з функцією SmartBeam, підігрів керма та передніх сидінь, система допомоги при паркуванні тощо.

Новий Jeep Compass в України запропоновано з гібридною силовою установкою 1.5L MHEV 130, що працює у парі з 7-ступеневою трансмісією DCT та переднім приводом. Основою гібридної системи e-Hybrid виступає двигун внутрішнього згорання об’ємом 1,5 Turbo, що має потужність 130 к.с. та крутний момент 240 Нм. Йому допомагає електродвигун P2 потужністю 15 кВт (або 20 к.с.) з крутним моментом 55 Нм та системою живлення 48V з можливістю рекуперації енергії під час сповільнень/гальмувань автомобіля.
Головна відмінність гібридної системи автомобіля Jeep Compass від інших MHEV-гібридів полягає у можливості короткочасного руху виключно на електроприводі: наприклад, повільне посування вперед в заторах або паркування лише за допомогою електродвигуна. Що відповідно позначається на зменшені рівня викидів CO2 та покращенні економії пального – лише 5,6-6 л на 100 км (змішаний цикл WLTP).

Українським покупцям Jeep Compass запропоновано в комплектації Limited, що вирізняється дуже широким переліком оснащення. За максимальну безпеку для вас та вашої родини відповідають: система стабілізації ESC та функція зменшення ризику перекидання, фронтальні та бокові подушки безпеки, бокові шторки безпеки, система розпізнавання дорожніх знаків та система екстреного гальмування, кріплення дитячих крісел LATCH, адаптивний круїз-контроль з функцією зупинки, активна система утримання смуги руху тощо. Ціни починаються від 1 237 700 грн.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Зненацька: Jeep зняв з виробництва культовий позашляховик

Стартують продажі абсолютно нового Volkswagen Tiguan: комплектації та ціни

Toyota готує ще один Land Cruiser. Маленький, але рамний!

Share

Статьи по теме

Последние новости

Румыния увеличила закупку боеприпасов после вторжения российских дронов на свою территорию

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.