VNews.com.ua

Перший в історії: новий великий кросовер Toyota дебютує за 5 днів

Февраль 03
14:42 2023

Новий сімейний позашляховик Toyota, в якому достатньо місця для розміщення 7 людей та 7 одиниць багажу, презентують 8 лютого на автосалоні у Чикаго.
Про це повідомляє пресслужба японського бренду. Модель, що отримала в імені приставку Grand, створена на подовженій платформі кросовера Toyota Highlander, який до речі представлений й на українському ринку.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Це сімейний круїзер, який підходить для будь-яких поїздок – від коротких екскурсій до пригод по перетнутої місцевості. В салоні, окрім третього ряду з достатнім простором для ніг дорослих і дітей, залишається ще місткий багажник позаду на сім одиниць багажу.
Напередодні світової прем’єри, що відбудеться вже 8 лютого, японський автовиробник поділився фотографією салону новинки, де показано семимісний варіант із двома окремими кріслами другого ряду. Але модель буде запропоновано й у восьмимісному виконанні.
Кросовер Toyota Highlander, що продається в Україні.
Toyota Grand Highlander сягатиме понад 5 метрі у довжину і в лінійці марки займе нішу між стандартним Highlander і рамним позашляховиком Sequoia. Топова версія отримає гібридну установку Hybrid Max з 2,4-літровою турбочетвіркою та електромотором загальною потужністю 345 к.с. На ринку конкурентами нової моделі Toyota стануть Honda Pilot та новітня Mazda CX-90.
345 сил та 8 місць: Mazda представила найбільший і найпотужніший кросовер

Toyota готує новий Land Cruiser Prado. Відома дата дебюту

Ford заплатить за відмову від покупки позашляховика Bronco

Share

Статьи по теме

Последние новости

США предостерегают Израиль от полномасштабной войны с «Хезболлой» — СМИ

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.