VNews.com.ua

Peugeot оголосив масштабні знижки для українців

Май 27
10:54 2024

Бренд Peugeot пропонує свої популярні кросовери та легкові новинки за вигідними цінами: авто вже на складах в Україні.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Українцям запропоновано автомобілі 2023 року виробництва на спеціальних вигідних цінових умовах. Пропозиція діє на автомобілі, що вже знаходяться на складах в Україні, тому їх не доведеться замовляти та довго чекати.

У переліку моделей за спеціальними цінами – популярні кросовери та стильні легкові новинки. Наприклад, кросовер Peugeot 2008 з економічними бензиновим або дизельними двигунами, він демонструє перелік оснащення на рівні моделей класом вище – панорамний скляний дах, сидіння з масажем спини, LED-фари тощо. Ціни на кросовер зі складу вже наявних автомобілів в Україні починаються з 943 273 гривень.

Ще одним бестселером бренду є кросовер Peugeot 3008 приваблює оригінальним дизайном, просторим салоном та великим багажником. Варто відзначити версію Peugeot 3008 Hybrid 4×4, що виділяється потужним 300-сильним бензиново-електричним гібридом та системою повного приводу. Ціни на авто 2023 року випуску стартують з 1 159 340 гривень.

Спеціальні цінові пропозиції діють також й на новинки бренду – наприклад, хетчбек Peugeot 308, оснащений цифровим салоном з перемикачами i-Toggles, економічним турбодизельним двигуном тощо. Вартість авто – від 1 112 556 гривень.

Для тих покупців, хто бажає більшого, запропоновано крос-фастбек Peugeot 408: стильний дизайн та збільшений кліренс, просторий салон та великий багажник, потужний бензиновий двигун та багато інших переваг. Ціни за спецпропозицією починаються з 1 281 766 гривень.

Нарешті, варто згадати й про ексклюзивну модель для України – оновлений флагманський фастбек Peugeot 508, який вдало поєднує динамічний характер та розкішний салон з оздобленням шкірою NAPPA, пропонує потужні двигуни та найбільш інноваційній технології на кшталт системи нічного бачення. Ціна – від 1 465 200 гривень.
Peugeot 308 відрізняється з першого погляду

Близький космос: відлітаємо на новому Peugeot 408

Peugeot представляє новий Rifter: українці вибиратимуть між електрикою і дизелем

Share

Статьи по теме

Последние новости

Это не видеокарта: MSI показала расширитель M.2 Xpander-Aero Slide для двух SSD PCIe 5.0 с горячей заменой

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.