VNews.com.ua

Популярний кросовер Citroen стане електромобілем із запасом ходу 700 км

Сентябрь 02
12:15 2024

Компанія Citroen наступного року випустить нове покоління позашляховика C5 Aircross, який фактично стане флагманською моделлю та вперше отримає електричну версію.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це у інтерв’ю британському виданню Autocar повідомив керівник компанії Citroen Тьєррі Коскас. Він підтвердив, що нова платформа STLA Medium дозволить вперше створити C5 Aircross з електричною силовою установкою і це те, що “ми дійсно хочемо запропонувати”.
Кросовер Citroën C5 Aircross поточного покоління
Ця архітектура вже використовується у споріднених моделях Peugeot e-3008 і Opel Grandland. Електричний кросовер Пежо запропоновано як у передньопривідній версії з 207-сильним електромотором, так і варіанті з двома двигунами сукупною потужністю 316 к.с. Тяглова батарея місткістю 73 кВт-год або 98 кВт-год забезпечує запас ходу до 700 кілометрів.
Хоча платформа STLA Medium була розроблена з упором на електричні моделі, вона все ще дозволяє створювати на неї гібридні автомобілі. Коскас підтвердив, що C5 Aircross буде пропонуватися з гібридними силовими установками, зокрема стане єдиною моделлю в майбутній лінійці Citroën, яка матиме PHEV. “Плагін-гібрид може бути відповіддю на деякі вимоги ринку”.
Так може виглядати новий електричний Citroën C5 Aircross
Citroen C5 Aircross другого покоління у модельному французького бренду розташується над новим C4, який буде представлено в найближчі місяці, а також візьме стилістику від меншого C3.
Могутній красень: нові причини зацікавитися Citroen C5 Aircross

Легкий старт: чому Citroen e-C4 – найкращий спосіб пересісти на електрокар

Citroen офіційно представив найдешевший купе-позашляховик Basalt

Share

Статьи по теме

Последние новости

Польша и Чехия отменили ряд поездов в Украину: в чем причина

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.