VNews.com.ua

Представлено новий Mitsubishi Pajero Sport: подробиці та ціни

Март 20
10:51 2024

Рамний позашляховик Mitsubishi Pajero Sport отримав змінений дизайн, додаткове оснащення та новий дизель.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляє сайт AutoIndustry. Нагадаємо, що поточне покоління Mitsubishi Pajero Sport було представлено ще у 2015 році. Оновлений позашляховик дебютував в Таїланді, де розташований основний виробничий майданчик.

Зовні новинку можна відрізнити від попередника решіткою радіатора, зміненими переднім і заднім бамперами та 18-дюймовими дисками іншого дизайну. У топваріанті – чорні корпуси дзеркал, диски та дах.
Головна технічна новинка – турбодизель 4N16 об’ємом 2.4 від пікапа Mitsubishi L200 нового покоління, який потужніше за попередній 4N15. Його потужність становить 184 к.с., максимальний крутний момент залишився без змін – 430 Нм. Повний привід доступний лише у топовій комплектації Elite Edition.

В салоні встановлено цифрову панель приладів діагоналлю 8 дюймів і нове кермо. У перелік стандартного оснащення додатково увійшли адаптивний круїз-контроль, системи запобігання фронтальному зіткненню, сповіщення про перехресний рух ззаду та моніторинг “сліпих” зон. Для задніх пасажирів передбачено окремий планшет мультимедіа на стелі.

Ціна оновленого Mitsubishi Pajero Sport на місцевому ринку становить від 1 389 000 до 1 689 000 тайських батів, що еквівалентно приблизно 38,5 – 46,8 тисячі доларів США за поточним курсом. Пізніше модернізований рамний позашляховик дістанеться й інших країн.
Які автомобілі Renault перетворяться на Mitsubishi – розкрити найближчі плани альянсу

Представлено пікап Mitsubishi L200 нового покоління: оголошена ціна

Стало відомо, яким буде новий Mitsubishi Pajero: усі подробиці

Share

Статьи по теме

Последние новости

Поради краси — Які засоби догляду за шкірою обличчя шкідливі

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.