VNews.com.ua

Представлено радикально новий Chevrolet Aveo. Чи дістанеться він України?

Декабрь 12
11:11 2022

Компанія Chevrolet презентувала нове покоління знаменитого бюджетника Aveo. У продаж новинка надійде з першої половини 2023 року.
Про це повідомляється на офіційному сайті концерну General Motors. Насправді новий Chevrolet Aveo розроблено спільним підприємством SAIC-GM-Wuling – на китайському ринку вона продаватиметься під брендом Wuling.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Попри свою бюджетність новий Авео непогано оснащений: у списку стандартного оснащення вказано галогенові фари проєкційного типу зі світлодіодними ходовими вогнями, сенсорний дисплей мультимедіа, шість подушок безпеки, дискові гальма, ABS та задні парктроніки.
Спочатку Chevrolet Aveo 2023 отримає 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 110 к.с., пізніше може з’явитися його 147-сильна версія з турбонаддувом. Трансмісія: 5-ступенева “механіка” або 6-діапазонний “автомат”.
Відроджений бюджетний хетчбек надійде у продаж у першій половині 2023 року, згодом до нього приєднається седан. Спочатку новий Aveo дебютує в Мексиці, деяких країнах Латинської Америки та Азії, а потім можливо дістанеться і Європи. Ціна становитиме приблизно від $14 000. Що стосується України, но у нас зараз продаються лише Chevrolet, виготовлені в Узбекистані. І вони відрізняються ще більш привабливими цінами.
Розміром із Таврію: представлено електромобіль ціною $10 тисяч

Незабаром в Україні: Chery презентував кросовер за $10 тисяч

Торкнеться кожного: в Україні перевипустять усі посвідчення водія

Share

Статьи по теме

Последние новости

Сукня Ангелини Усанової на конкурсі Miss Eco International 2024 увійшла до трійки призерів — відео

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.