VNews.com.ua

Представлено суперника Renault Duster від Fiat: вже відомі ціни

Июль 16
07:27 2024

Новий кросовер Grande Panda, який знаменує повернення Fiat на світовий ринок, доступний як у повністю електричному варіанті, так і в версіях з ДВЗ.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляється на офіційному сайті, в основі нового кросовера Fiat Grande Panda побудовано на глобальній платформі Smart Car Stellantis, яка буде основою для 13 недорогих моделей від різних брендів групи. Вона дозволяє використовувати як двигуні внутрішнього згоряння, так і повністю електричні силові установки.

Габаритні розміри новинки становлять 3990x1760x1570 міліметрі при довжині колісної бази 2,54 метра. Об’єм багажника – 361 літр, а загальний об’єм речових відділень, розташованих перед переднім пасажиром сягає 13 літрів.

Всередині встановлено 10-дюймову цифрову панель приладів 10,25-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. По суті, цей кросове В-класу є добрим супутником для сімей і сучасної міської мобільності, оскільки він здатний комфортно перевозити 5 осіб.

Fiat Grande Panda дебютував в електричній версії зі 113-сильним електромотором та батареєю місткістю 44 кВт-год, яка забезпечує 320 кілометрів запасу ходу (за циклом WLTP). Італійський автовиробник обіцяє ціну менше ніж €25 тисяч.

А вже восени на світовий ринок вийде версія з гібридною силовою установкою на основі 1,2-літрового бензинового турбомотора потужністю 100 к.с.. Прайс на версії з ДВЗ стартуватиме від €19 тисяч. Новинка виготовлятиметься на заводі Stellantis у Сербії. Виробництво розпочнеться вже у другій половині липня.
Недорогий та рамний: FIAT представив новий позашляховик

Натхненник ЗАЗ-965: FIAT повернув із небуття легендарну модель

Стартують продажі нового кросовера Mazda з технікою Toyota: оголошено ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

Экс-банкира посадили на 24 года из-за криптосделки — потратил $47 млн банка, средства колледжа дочери и церкви

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.