VNews.com.ua

Renault готує недорогий кросовер, який замінить Logan: подробиці та ціна

Август 14
10:15 2024

Духовний наступник Logan матиме набагато привабливіший дизайн та позашляховий формат, що відповідає сучасним трендам.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє сайт Motor1, майбутній бюджетний кросовер дочірньої марки Renault – Dacia – мав би спільну платформу CMF-B з Sandero, Duster і Jogger і знаходився б у C-сегменті.
Подивимося на вірогідний дизайн цього автомобіля, опублікований виданням Auto Express. Він має передню частину у корпоративному стилі, а також захист днища, рейлінги на даху, брутальні задні колісні арки та формат фастбек із помітним зниженням лінії даху.

Великі легкосплавні диски та спойлер, інтегрований у двері багажника, додають спортивного, але виразного штриху. Формула Stepway від Sandero підходить для цього недорогого автомобіля як влитий. Ні, це ще не “справжня” машина, але вона виглядає незвичайно, чи не так?
Які двигуни отримає кросовер? Цілком зрозуміло, що бюджетник Dacia має бути простим і використовувати знайомі двигуни з інших моделей, такі як 100-сильний 1,0-літровий ECO-G з подвійним турбонаддувом, який був би хорошим двигуном початкового рівня, 1,2-літровий бензиновий двигун TCe потужністю 130 конячок та гібридною силовою установкою на 140 к.с.
Інтер’єр новий кросовер Dacia, ймовірно, запозичить в нового Дастера
Як і в інших моделях Dacia, має бути щонайбільше три-чотири комплектації. Оснащення не стане революцією, але його буде достатньо, щоб утримувати ціни на низькому рівні. А вони очікуються на рівні не більш ніж 20 000 євро.
Представлено нові Logan і Sandero 2024: характеристики та фото

Вже скоро: Renault завалить світ бюджетними автівками

Уживаний Renault Duster – всі переваги та недоліки

Share

Статьи по теме

Последние новости

Минздрав отчитался, сколько поврежденных медучреждений восстановили

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.