VNews.com.ua

Ще потужніша і авангардніша: дебютувала абсолютно нова Toyota C-HR

Июнь 26
13:08 2023

Випуск оригінального Toyota C-HR, що своїми купеподібними лініями зламав стереотипи щодо дизайну кросоверів, став знаковою подією як для Toyota, так і для європейського сегмента C-SUV. Більш ніж половина опитаних власників назвали стиль автомобіля однією з основних причин купівлі.
Дизайн фронтальної частини є новим обличчям кросоверів Toyota, а також повністю електричної моделі bZ4X і нового Prius. Динамічний компактний вигляд посилено короткими звисами та великими дисками — до 20 дюймів у діаметрі. Також буде доступне нове двоколірне забарвлення, де контрастний чорний дах поширюється до заднього бампера та задньої частини автомобіля на три чверті.
Інтер’єр моделі став ще більш преміальним та вишуканим. Усі елементи управління зосереджені у зоні водія. Розташування горизонтальної панелі приладів нагадує за дизайном крило і створює відчуття, ніби салон огортає пасажирів, що водночас поліпшує комфорт перебування в автомобілі. Кросовер оснащено новою 12,3-дюймовою повністю цифровою панеллю приладів. Новий Toyota C-HR буде доступна із 8- або 12,3-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи (залежно від комплектації) та бездротовим підключенням до смартфона через Apple CarPlay або Android Auto. Екран можна налаштувати, вибираючи контент відповідно до вподобань. Є три попередньо встановлені схеми, які можна персоналізувати за допомогою перемикачів на кермі.
Власники також можуть обрати пакет безпеки для автомобіля, що включає такі функції, як допомога у зміні смуги руху (Lane Change Assist) із системою попередження про поперечний рух попереду (Front Cross Traffic Alert); камера монітора водія (Driver Monitor Camera), яка поліпшує продуктивність EDSS; система автоматичного дальнього світла (Automatic High-Beam System) з керуванням камерою для налаштування розподілу світла; автономне керування для слідування за автомобілем попереду в міських заторах (де дозволено місцевими правилами). Відмітимо також нову систему проактивної допомоги у водінні Proactive Driving Assist.
Новинка запропонована із трьома найновішими електрифікованими агрегатами п’ятого покоління: гібридні версії з 1,8-літровим та 2-літровим двигунами, а також 2-літровий гібрид з можливістю підзарядки від електромережі. 2-літрова гібридна версія буде доступною з інтелектуальним повним приводом (AWD-i).
Кросовер Toyota C-HR нового покоління був створений для європейських клієнтів, а також виготовляється лише у Європі, включно зі збіркою високовольтних акумуляторних блоків.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Кінець 43-річної історії: Toyota зупиняє продажі Camry. Але не всюди

Просто відпад: як виглядає інтер’єр нового Peugeot 3008

В Україні стартували продажі нового Hyundai Palisade: ціни та комплектації

Share

Статьи по теме

Последние новости

Аграрии уже подали более 300 заявок на получение средств по программе господдержки

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.