VNews.com.ua

Стартували продажі дешевого американського пікапа на базі Peugeot

Июль 24
13:19 2024

Концерн Stellantis презентував новий позашляховик Ram 1200 ціною 25 тисяч доларів.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Пікап Ram 1200 отримав кузов довжиною 5,3 метра та доступний у версіях з одинарною або подвійною кабіною, здатною перевозити від двох до п’яти пасажирів. Це фактично американська версія моделі Peugeot Landrek.

Від оригінала новинка відрізняється решіткою радіатора з назвою марки по центру, іншими порогами та написом RAM на кормі. Але у Ram 1200 збільшена вантажність, він може перевозити від 1050 до 1210 кг і буксирувати причеп до трьох тонн.
Салон майже ідентичний інтер’єру Peugeot Landrek: у початковій комплектації є мультимедійна система з 10-дюймовим екраном, кондиціонер, шість подушок безпеки, антибуксувальна система та система контролю стійкості причепа. Дорожчі версії отримали парктронік, клімат-контроль, камери кругового огляду та контроль смуги руху.

Під капотом пікапа встановлено 2,4-літровий турбодвигун потужністю 210 к.с. і крутним моментом 226 Нм, який працює в парі з шестиступеневими “механікою” або “автоматом”. Привід – задній або повний з понижувальною коробкою і блокуванням диференціала.

Ram 1200 – найдешевший пікап американської марки. На ринку Мексики він коштуватиме від 445 до 699 тис. песо ($25–38 тисяч). Новинку позиціонують як конкурента Toyota Hilux та Mitsubishi L200.
Недорогий та рамний: FIAT представив новий позашляховик

Volkswagen представив перший бюджетний кросовер нового сімейства: відома ціна

Дешевше за Duster: стартують продажі кросовера з провокативною назвою

Share

Статьи по теме

Последние новости

Селена Гомес увійшла до мільярдерів

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.