VNews.com.ua

Стартували продажі найспритнішої Skoda Octavia: оголошено ціни

Июль 23
10:04 2024

На європейському ринку дебютував модернізований чеський бестселер Skoda Octavia у найпотужнішому виконанні RS.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє видання Motor.es, оновлена Skoda Octavia RS покоління A8 дебютувала у двох кузовах – універсал Combi та п’ятидверний ліфтбек. Новинка демонструє більш агресивний дизайн, який можна впізнати за глянцевим чорним кольором, який з’являється на решітці радіатора, корпусах дзеркал заднього виду та бічних молдингах.

У салоні Skoda Octavia RS 2024 встановлено приладову панель “Digital Cockpit Plus” та збільшений до 13 дюймів дисплей інформаційно-розважальної системи. У перелік оснащення увійшли спортивне шкіряне кермо з інтегрованими перемикачами, двозонний автоматичний клімат-контроль “Climatronic”, передні і задні датчики паркування, Bluetooth і п’ять портів USB-C, бездротова зарядна станція для смартфонів, адаптивний круїз-контроль та голосовий помічник Laura із ChatGPT.

Під капотом встановлено добре знайомий 2-літровий бензиновий турбомотор TSI, потужність якого збільшили на 20 “конячок” – до 265 кінських сил. У парі з силовим агрегатом працює семиступенева коробка передач DSG. Прискорення автомобіля до “сотні” займає всього шість з половиною секунд.

Нова Skoda Octavia RS 2025 надійшла в продаж у Німеччині, ціни стартують з позначки €46.990 за ліфтбек та €47.790 за універсал.
Українцям запропонували популярний кросовер Skoda з великою знижкою

Найдешевший автомобіль Skoda вже в Україні: подробиці та ціни

В Україні стартують продажі зовсім нового Skoda Kodiaq: комплектації та ціни

Share

Статьи по теме

Последние новости

ПриватБанк подсказал, как получить дополнительный кешбэк

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.