VNews.com.ua

Стартують продажі нового доступного електромобіля Renault: подробиці та ціни

Май 23
13:11 2024

Більш ніж через три роки після дебюту першого прототипа новий сіті кар Renault 5 вже доступний для замовлення.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє видання L’Argus компактний ретро хетчбек прийде на зміну Renault Zoe і стане однією з найдоступніших електричних моделей B-класу у Європі.

На старті продажів новий Renault 5 запропоновано у дорожчих версіях з найефективнішою силовою установкою, що поєднує двигун потужністю 150 к.с. та батарею Comfort Autonomy місткістю 52 кВт-год. Запас автономного ходу без підзаряджання сягає 410 кілометрів за випробувальним циклом WLTP. Прискорення до “сотні” становить 8 секунд.

У салоні електромобіля встановлено два дисплеї: цифрова панель приладів та екран інформаційно-розважальної системи. У комплектації Techno модель оснащено клімат-контролем із подвійною тепловою помпою, навігацією та камерою. У варіанті Iconic додається паркувальний автопілот, двонапрямна зарядка, а також підігрів керма та сидінь. Ціни починаються від 33 490 євро.

Згодом модельний ряд буде розширено версіями з менш потужними електромоторами на 95 і 120 к.с. Батарея місткістю 40 кВт-год забезпечує близько 300 кілометрів автономного пробігу. Це знизить базову ціну Renault 5 до 25 000 євро – щоб конкурувати з Citroën ë-C3.
Новий Renault 5 вже доступний для замовлення, в салонах дилерів марки електромобіль з’явиться у грудні поточного року. Виробництво моделі налагоджено на заводі в Дуе (Франція).
Дешевше за конкурентів: представлено абсолютно новий Renault Duster

Renault готує новий недорогий автомобіль з дуже знайомою назвою

Дешевше не буває: стартували продажі нового кросовера від Renault

Share

Статьи по теме

Последние новости

Часть украинцев может получить доплаты к пенсии: какие документы понадобятся

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.