VNews.com.ua

Стартують продажі нового кросовера Mazda з технікою Toyota: оголошено ціни

Июль 11
11:21 2024

Японська компанія представила кросовер Mazda CX-50 2025 модельного року, головною новацією якого є економічна версія з двигуном від Toyota.
Як повідомляє сайт Motor1, новий кросовер Mazda CX-50, зокрема, отримав гібридну силову установку від Toyota (THS). В її складі: бензиновий двигун об’ємом 2,5 літра, який працює з трьома електромоторами (один виконує роль генератора, другий розташований на передній осі, третій – на задній) та безступеневою коробкою передач з електронним керуванням (eCVT).

Згідно з американським випробувальним тестом EPA сукупна витрата палива у змішаному циклі становить 6,2 літра на 100 кілометрів пробігу. Це 40% економніше за версію з 2,5-літровою турбочетвіркою Skyactiv-G потужністю 230 к.с.

Вже у початковій версії гібридний кросовер оснащений цифровою панеллю приладів, інформаційно-розважальною системою з екраном діагоналлю 10,25 дюйма, акустикою з 8 динаміками, чотирма портами USB-C, бездротовою зарядкою смартфонів, електроприводом багажних дверей та підігрівом передніх крісел.

Ціна нової Mazda CX-50 Hybrid у США починається від 33 970 доларів, “живі” машини з’являться у салонах дилерів наприкінці цього року.
Toyota запозичила модель у Suzuki: представлено кросовер за 9300 доларів

Toyota оновила кросовер RAV4 та додала йому нових функцій: названо ціни

Новий кросовер Jeep з технікою Peugeot став хітом продажів у Європі. Завдяки ціні?

Share

Статьи по теме

Последние новости

«Обновить данные — это не стать на учет». Почему ТЦК штрафуют даже тех, кто зарегистрировался в «Резерв+»?

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.