VNews.com.ua

Такого ще не було: Toyota представила свій найбільший кросовер

Февраль 09
16:29 2023

Разом із приставкою Grand кросовер Toyota Highlander отримав 8 посадкових місць та просторе багажне відділення.
Про це повідомляє офіційний сайт японського бренду. На автосалоні у Чикаго офіційно дебютував новий Toyota Grand Highlander. У модельному рядку новинка займе місце між стандартним Highlander і рамним позашляховиком Sequoia.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Хоча Grand побудовано на тій же платформі TNGA-KЗ, що звичайний Highlander, дизайн обох моделей значно відрізняється. Всередині незалежно від комплектації встановлено третій ряд сидінь. 403-літровий багажник, розрахований на 7 валіз, а якщо скласти крісла, його обсяг зросте 2775 літрів.
Вже у базовій версії новинка отримала віртуальну панель приладів, 12,3-дюймовий тачскрін, Wi-Fi, шість портів USB, бездротовий зарядний пристій для смартфонів та набір систем допомоги водієві та безпеки Toyota Safety Sense 3.0 – адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, системи утримання у смузі та розпізнавання дорожніх знаків.
Toyota Grand Highlander дебютував у топовій гібридній версії Hybrid Max. Бензинова 2,4-літрова турбочетвірка та електромотор сумарно розвивають 362 к.с. здатен розігнати кросовер до сотні 6,3 с і буксирувати 2,3-тонний причіп. Згодом з’являться версії з 2,4-літровий турбомотор потужністю 265 к.с. та 245-сильна гібридна установка з 2,5-літровим двигуном. Привід – передній або повний.
Ринковий дебют найбільшого кросовера Toyota очікується наприкінці літа поточного року, тоді ж стануть відомі й ціни. Конкуренцію Гранду складуть Honda Pilot 2023 та нова Mazda CX-90.
Нова Toyota Corolla Cross вже на шляху до України. Усі подробиці

Toyota готує новий Land Cruiser Prado. Відома дата дебюту

Новий кросовер Mazda витратить 1 літр пального на 100 км

Share

Статьи по теме

Последние новости

Рій помсти — Фонд Сергія Притули запустив новий волонтерський проект

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.