VNews.com.ua

Tesla вп’яте за рік відкликає Cybertruck: що сталося цього разу

Октябрь 07
07:36 2024

Компанія Tesla відкликала понад 27 000 електромобілей Cybertruck у Сполучених Штатах. Свого часу Ілон Маск хвалився, що цей пікап “захищений від апокаліпсиса”.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє видання Verge, продажі Tesla Cybertruck розпочались у листопаді 2023 року після дворічної затримки через проблеми з виробництвом і обмеження постачання акумуляторів. Але з якістю у розпіареної електровантажівки якось не складається.
Зараз Tesla повідомила власників Cybertruck, що в їх авто присутня проблема із затримкою зображення камери заднього виду, що може погіршити видимість та збільшити ризики ДТП. Та відкликала понад 27 тисяч автомобілів, випущених з 13 листопада 2023-го по 14 вересня 2024-го. Тобто практично всі випущені екземпляри.

Це вже п’яте відкликання для Cybertruck з січня цього року. Раніше пікапи відкликалися проблеми з педаллю акселератора, склоочисниками та дефектами кузова.
Але останнє відкликання є найбільшим. Tesa стверджує, що немає звітів про зіткнення, смертельні випадки чи травми, пов’язані з цією проблемою. Й обіцяє безкоштовно оновити програмне забезпечення для розв’язання проблеми.
Як тобі таке, Ілон Маск: впізнаєш “найбезпечніше” та “найміцніше” авто у світі?

Kia пропонує гроші власникам Tesla, щоб вони пересіли на її авто

Власник Tesla Cybertruck шокований тим, що шини псуються за 10 тисяч км

Share

Статьи по теме

Последние новости

Пенсионерам старше 65 лет ввели доплату к пенсии: на какую сумму рассчитывать

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.