VNews.com.ua

Toyota готує новий Toyota Land Cruiser 300: що зміниться

Июль 16
09:48 2024

Три роки тому абсолютно новий Toyota Land Cruiser 300 з великою кількістю замовлень дебютував на ринку. Наразі японський виробник закінчує роботу над оновленою версією, випуск якої заплановано на грудень поточного року.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляє сайт CarScoops. Цікаво, що зазвичай при рестайлінгу більшість змін стосується дизайну автомобіля. Але в оновленому Toyota Land Cruiser 300 найбільша увага буде приділена технологіям та безпеці, а от зовнішність, за даними інсайдерів, майже не зміниться.

Поточна версія культового японського позашляховика далеко не ідеальна, зокрема, має трохи застарілу інформаційно-розважальну систему та асистентів водія, які не дотягують до сучасних стандартів.
Так що, при рестайлінгу модель нарешті позбавиться такого анахронізму як програвач CD/DVD – на дворі 2024-й. Але збереже порт microSD та можливість підключення HDMI.

Крім того, на оновленому Land Cruiser з’явиться найновіший пакет Toyota Safety Sense 3.0, що включає передню камеру з високою роздільною здатністю та покращений радарний датчик. Удосконалиться також система попередження про зіткнення, яка виявляє транспортні засоби, велосипедистів, пішоходів та божевільних самокатників.
Оновиться й динамічний радіолокаційний круїз-контроль та система контролю смуги руху, завдяки якій автомобіль завжди залишатиметься в центрі смуги. У повідомленнях автовиробника також згадуються загадкові “оновлення у сфері кібербезпеки”.

Все це очікувано призведе до незначного підвищення ціни, але навряд чи позначиться на популярності позашляховика. Ринковий дебют модернізованого Toyota Land Cruiser 300 очікується вже наприкінці поточного року.
Стартують продажі нового кросовера Mazda з технікою Toyota: оголошено ціни

У Toyota Land Cruiser з’явився рамний побратим: коштує значно менше

В Україні починають виробництво броневика на базі Toyota Land Cruiser

Share

Статьи по теме

Последние новости

Экс-банкира посадили на 24 года из-за криптосделки — потратил $47 млн банка, средства колледжа дочери и церкви

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.