VNews.com.ua

У гонитві за BMW: перші фото нового флагмана Chery

Ноябрь 29
10:03 2022

З’явилися перші шпигунські фотографії найбільшого кросовера Chery без камуфляжного клаптя. Виробництво новинки розпочнеться вже у 2023 році.
Перше, що впадає у вічі на цих фото – величезна решітка радіатора. Виявляється, у сучасного дизайну машин BMW є не тільки критики, а й послідовники. Знаменитий “гриль” Jeep виглядає вже архаїкою.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Ідея для впізнаваності бренду цікава – класичні обводи Porsche визначаються оком лише на невеликій відстані, а величезні радіаторні грати можна розпізнати за кілометр. І достатньо вміти рахувати лише до двох: дві “ніздрі” – це BMW, одна “ніздря” – це Chery.
Втім у профіль майбутній Chery Tiggo 9 нагадує Range Rover Velar – віконна лінія, що звужується до корми, а також завалені стійки заднього скла та приховані дверні ручки. І не забуваємо, що Chery володіє половиною спільного підприємства з Jaguar Land Rover в Китаї, а сучасні платформи сімейства Tiggo та інших моделей розроблялися за участю британських інженерів.
За попередніми даними, габарити новинки складуть 4780х1920х1700 міліметрів при довжині колісної бази 2,8 метра. Планується випустити модифікації з п’яти- та семимісним салоном. П’ятимісна комплектація отримає передній привід і дволітрову бензинову “турбочетвірку” потужністю 254 к.с., що працює спільно з семиступеневим “роботом”. Семимісна версія додатково отримає систему повного приводу. Очікуються й гібридні силові установки.
У Китаї продажі нового флагманського кросовера Chery новий SUV стартують наступного року. Після цього модель відправлять на експорт – ймовірно кросовер з’явиться і в Україні.
Незабаром в Україні: Chery презентував кросовер за $10 тисяч

Лише $12 500: популярний Chery QQ повернувся у вигляді електромобіля

Дешевше Дастера: Subaru випустила кросовер розміром із Таврію

Share

Статьи по теме

Последние новости

Неожиданный эффект мобилизации: отцы-должники спешат оплатить алименты

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.