VNews.com.ua

Українцям запропонували кросовери Mitsubishi з вигодою до 100 000 грн

Август 17
11:50 2024

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Mitsubishi в Україні ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» оголосив про старт літньої пропозиції на обрані моделі Mitsubishi Motors, що знаходяться на складі в Україні.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Кросовери Mitsubishi відомі своєю надійністю, сучасними технологіями та комфортом. Зараз в Україні на автомобілі цієї марки діє літня пропозиція з вигодою до 100 000 гривень.

Компактний сімейний кросовер Mitsubishi ASX доступний для придбання з вигодою до 47 000 грн. Автомобіль вирізняється економічним двигуном (комплектація Invite з 1,6-літровим та комплектація Instyle з 2,0-літровим двигуном) та стабільною керованістю, що робить його ідеальним вибором для щоденних поїздок.

Преміальний 7-місний кросовер Mitsubishi Outlander пропонує високий комфорт і простір для всієї родини. Зараз доступний для придбання з вигодою до 89 000 грн.* Оснащений сучасними системами безпеки, такими як: адаптивний круїз-контроль, система автоматичного гальмування, попередження про виїзд зі смуги руху, Outlander гарантує спокій та безпеку на дорозі. Потужний двигун та вдосконалена фірмова система Super All-Wheel Control (S-AWC) роблять цей кросовер ідеальним вибором для активного способу життя.

Вигода на надійний та витончений Mitsubishi Eclipse Cross сягає 69 000 грн. Завдяки 2,0-літровому атмосферному та 1,5-літровому турбодвигуну кросовер забезпечує максимально плавне прискорення та водночас економію пального. Просторий інтер’єр з високоякісними матеріалами гарантує комфорт для всіх пасажирів. Mitsubishi Eclipse Cross – ідеальний вибір для тих, хто цінує поєднання естетики, функціональності та надійності.

Міцний та потужний рамний позашляховик Mitsubishi Pajero Sport доступний для придбання з вигодою до 100 000 грн. Pajero Sport вирізняється високою прохідністю та здатністю долати найскладніші маршрути, зберігаючи при цьому комфорт і зручність для пасажирів. Рамна конструкція гарантує високу міцність і довговічність, роблячи автомобіль надійним партнером у подорожах.
Mitsubishi повертає до життя Lancer та Pajero: це будуть абсолютно нові моделі

Справжній діамант: новий Mitsubishi Outlander та всі його принади

Приємна ціна та повний привід: представлено новий Nissan Kicks

Share

Статьи по теме

Последние новости

США планируют развернуть в Японии ракетные системы Typhoon

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.