VNews.com.ua

Українцям запропонували популярний кросовер Citroen з великими знижками

Август 07
07:50 2024

Флагманський кросовер Citroen С5 Aircross пропонується за спеціальними цінами, що значно вигідніші за стандартні ціни.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Кросовер Citroen С5 Aircross є лідером модельної лінійки французького бренду в Україні Завдяки щедрим розмірам – довжина 4,5 метра та колісна база 2,73 метра – цей автомобіль пропонує дуже просторий салон та великий багажник.

Причому внутрішній простір легко змінюється та трансформується завдяки системі трьох окремих складаних задніх сидінь: їх можна посунути вперед-назад та відрегулювати кут нахилу спинки, або взагалі скласти незалежно одне від одного.
Ключовою перевагою кросовера є сучасна платформа ЕМР2 та підвіска PHC (Progressive Hydraulic Cushions) з гідравлічними відбійниками-обмежувачами амортизаторів. Завдяки цьому, кросовер демонструє поєднання легкої керованості та приємного комфорту – на будь-яких дорогах автомобіль створює враження “польоту на магічному килимі” та дарує м’якість руху.

У салоні встановлено комфортні сидіння Advanced Comfort другого покоління з додатковим шаром піни, двозонний клімат-контроль, цифровий 12,3-дюймовий кластер панелі приладів з можливістю індивідуальних налаштувань, горизонтально-орієнтований 10-дюймовий сенсорний дисплей з підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, підігрів передніх сидінь, безключовий доступ та запуск двигуна тощо.

Нарешті, окремо варто відзначити економічний та потужний турбодизель 2.0 BlueHDi потужністю 180 к.с. у поєднанні з технологічною 8-ступеневою автоматичною коробкою передач від японської компанії Aisin.
Максимальна знижка, яка діє на автомобілі Citroen С5 Aircross в максимальній комплектації SHINE, сягає 90 тисяч гривень. Спеціальна ціна кросовера становіть тепер від 1 328 800 гривень.

Пропозиція поширюється на автомобілі 2023 року, що доступні на складах в Україні в обмеженій кількості. Кросовер 2024 року виробництва пропонується з вигодою у 60 тисяч гривень. Також клієнти можуть розглянути для себе комплектацію FEEL або надсучасний бензиново-електричний Plug-In-гібрид.
Могутній красень: нові причини зацікавитися Citroen C5 Aircross

Представлено абсолютно новий Citroen C3 Aircross: відтепер він 7-місний кросовер

Citroen офіційно представив найдешевший купе-позашляховик Basalt

Share

Статьи по теме

Последние новости

Кадри комедії Відпустка наосліп показали на Венеційському кінофестивалі — фото

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.