VNews.com.ua

Українцям запропонували преміальний кросовер від SEAT зі знижкою до 240 000 грн

Август 23
07:36 2024

Саме зараз в дилерській мережі CUPRA в Україні діє останній шанс придбати люкс-кросовер Formentor з величезною вигодою.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
У 2018 році іспанський автовиробник SEAT створив бренд CUPRA як свою незалежну високопродуктивну марку. Преміальний кросовер CUPRA Formentor вирізняється вишуканими скульптурними лініями, динамічним заднім спойлером і плавними обрисами передньої частини зі збільшеними повітрозабірниками.

У салоні автомобіля встановлено 12.9-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи з якісними картами, розпізнаванням голосу та багатьма іншими функціями. Через застосунок My CUPRA можна отримати повний доступ, блокуючи та розблоковуючи авто за допомогою дистанційного керування.

Під капотом встановлено 2,0-літровий турбомотор потужністю 310 кінських сил, який працює у зв’язці з 7-ступеневою коробкою передач прямого перемикання та системою повного приводу 4Drive. Прискорення до сотні займає лише 4,9 секунди. Витрата пального становить від 5,7-6,2л/100 км у змішаному циклі (згідно WLTP).

Саме зараз в дилерській мережі CUPRA в Україні діє останній шанс придбати першу унікальну модель автомобіля CUPRA до зміни його зовнішності. Преміальний кросовер CUPRA Formentor можна придбати зі складу в Україні з вигодою у ціні до 240 000 гривень.
Усі автомобілі вироблені у 2024 році, очікують на складі в Україні і ЄС (тобто доступні майже тут і зараз). Всього близько 100 авто.
Електричні емоції: Volkswagen AG презентував новий преміальний кросовер

Українцям запропонували кросовери Mitsubishi з вигодою до 100 000 грн

Новий Jeep Grand Cherokee прямує в Україну: майже на півмільйона дешевше

Share

Статьи по теме

Последние новости

625 гривен за кило: как изменились цены на сало, буженину и бекон в сентябре

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.