VNews.com.ua

В Україні стартували продажі побратима Jeep Grand Cherokee від Maserati: ціна не здивує

Апрель 12
07:06 2024

На українському ринку дебютував преміальний кросовер Maserati Grecale, який складе конкуренцію Porsche Macan та Range Rover Velar.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
В Україні презентовано новий кросовер класу люкс Maserati Grecale. Цікаво, що модель розроблено на платформі FCA Giorgio, яка лежить в основі американського позашляховика Jeep Grand Cherokee. Хоча італійське 4,85-метрове авто компактніше за нього.

У салоні, оздобленому дорогою шкірою, великі дисплеї цифрової панелі приладів та інформаційно-розважальної системи контрастують із класичним годинником. Об’єм багажного відділення становить немаленькі 535 літрів.

На старті продажів Maserati Grecale запропоновано з 2-літровим бензиновим турбодвигуном, доповненого електричним мотор-генератором у двох варіантах потужності – 300 та 330 кінських сил.

Трансмісія – автоматична коробка передач, привід виключно повний. Перший варіант GT коштує 71 600 євро, багатша комплектація Modena – від 88 700 євро.

Невдовзі з’явиться топова модифікація Maserati Grecale Trofeo оснащена 3,0-літровим V6 з двійним турбонаддувом потужністю 530 к.с., здатна прискоритися до “сотні” за 3,8 секунди. За неї доведеться викласти 117 000 євро. Обіцяно також повністю електричну версію Folgore.
В Україні стартували продажі Jeep Grand Cherokee: подробиці та ціни

Toyota запозичила модель у Suzuki: представлено кросовер за 9300 доларів

Перший прийшов: названо ціни на новий кросовер Jeep в Україні

Share

Статьи по теме

Последние новости

Военный комитет НАТО обсудит войну России против Украины

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.