VNews.com.ua

В Україні запустили нові мобільні послуги для водіїв

Август 19
09:54 2022

Головний сервісний центр МВС розпочав пілотний проєкт – п’ять мобільних сервісних центрів надають послуги з реєстрації та перереєстрації авто.
Завдяки аналізу даних системи е-запис для реалізації проєкту обрали Волинь, де спостерігається найбільше навантаження на сервісні центри МВС. Так, за липень цього року у Волинській області було надано 7052 послуг з реєстрації транспортних засобів, тоді як у. липні минулого року тут же надано 5567 послуг.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Попит на послуги з реєстрації авто зріс через “нульове» розмитнення”, яке діяло кілька місяців поспіль, та наявність великого авторинку.
“Мобільні сервісні центри МВС надаватимуть послуги два тижні. Але ми вже сьогодні бачимо позитивний результат — з’явилися вільні талони е-запису на всі сервісні центри МВС у Волинській області. За перший день роботи у рамках проєкту надано 152 реєстраційні послуги, а це майже вдвічі більше ніж зазвичай у сервісному центрі МВС №0741. Тобто, ми рухаємось у правильному напрямку. Якщо пілотний проєкт із мобільними сервісними центрами гарно спрацює в Луцьку, будемо і надалі використовувати цей досвід”, — відзначив начальник Головного сервісного центру МВС Євген Мойсеєнко.
Що робити із «простроченими» євробляхами: є рішення!

В Україні підсилюють один зі штрафів для водіїв

Правила змінено: виїхати з України на авто стало складніше

Share

Статьи по теме

Последние новости

YouTube усиливает борьбу со сторонними приложениями, которые блокируют рекламу

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.