VNews.com.ua

Від $10 тисяч: Chery представила електричну версію хетчбека QQ

Октябрь 31
12:09 2023

Компанія Chery представила новий дешевий електромобіль з запасом ходу понад 400 кілометрів.
Про це повідомляється на офіційному сайті китайського автовиробника. Дводверний міський електрокар під назвою eQ1, також відомий під назвою Little Ant New Edition.

Новинка створена на повністю алюмінієвій рамі, а її габаритні розміри новинки становлять 3242х1670х1550 мм при довжині колісної бази 2150 міліметрів. Новий автомобіль доступний у семи кольорах кузова: зеленому, фіолетовому, білому, сірому, синьому, світло-зеленому та рожевому.

Усередині мінімалістичний кокпіт, оформлений у білому, блідо-блакитному та чорному кольорах, оснащений 10,1-дюймовим центральним екраном керування, двоколірним кермом і люмінесцентним дзеркалом для макіяжу розміром 190 см². У список оснащення увійшли також бездротова зарядка для смартфонів, Bluetooth та дистанційне керування.

Модель запропонована у двох варіантах, найпотужніший з них оснащено 76-сильним двигуном та 40,3-кіловатною батареєю. Запас ходу без підзаряджання сягає 408 кілометрів. Максимальна швидкість – 100 км/год. Доступно чотири режими руху: Normal, Eco, Sport і Epedal. Усі версії підтримують швидку зарядку постійним струмом, яка може поповнити акумулятор на 80% лише за 40 хвилин.

На місцевому ринку новинка з посадковою формулою 2+2 пропонується в діапазоні цін від 77 900 до 82 900 юанів (10 600 – 11 300 доларів США).
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
В Україні стартували продажі нового бюджетника Chery: названо ціни

Дорога економія: названо головну проблему електромобілів

За ціною Дастера: Honda випустила свій найдешевший кросовер

Share

Статьи по теме

Последние новости

«Еще один недовольный фанат»: босс HBO постебался над Джорджем Мартином, который разнес сериал «Дом дракона»

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.