VNews.com.ua

Відбулася світова прем’єра нових Citroen С4 та С4 Х: всі подробиці

Октябрь 15
07:54 2024

На домашньому автошоу у Парижі компанія Citroen представила нові втілення дуже важливих автомобілів С-класу, що зазнали значних змін, пропонуючи найсучасніші технології, комфорт та простір у салоні.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Нові Citroen С4 та С4 Х отримали змінений дизайн та покращений салон, а також сучасні бензиново-електричні гібридні двигуни. Обидві моделі демонструють змінену передню частину, що мати в собі новий логотип бренду, а також нові варіанти колісних дисків та бокових захисних накладок. Крім того, у нового Citroen С4 помітно еволюціонувала задня частина кузова.

Зовнішні зміни супроводжується підвищеним комфортом в салоні – завдяки використанню нових сидінь Citroen Advanced Comfort та появі цифрової 7-дюймової панелі приладів.

Також варто відзначити щедрий внутрішній простір, 10-дюймовий сенсорний екран, нова інформаційно-розважальна система з вбудованою швидкою 3D-навігацією та підтримкою технології ChatGPT, фірмову підвіску та майже 20 систем допомоги водію, які реально корисні під час повсякденного водіння.

Новий Citroen С4 має 380-літровий багажник з низьким порогом, що спрощує завантаження та дозволяє оптимально розміщувати речі. Передбачена також двопозиційна підлога багажника та можливість складання задніх сидінь – в такому випадку загальний об’єм багажника сягає 1 250 літрів. У нового С4 Х цей показник становить 510 літрів.

Нарешті, оновлення автомобілів супроводжуються розширенням лінійки доступних силових агрегатів, що додаткового сприяють електрифікації. Адже відтепер запропоновано бензиново-електричні гібридні двигуни Hybrid 100 та Hybrid 136 (залежно від моделі), які доповнюють вже існуючі варіанти – повністю 100% електричні версії та бензиновий 1,2-літровий двигун PureTech 130 з автоматичною коробкою перемикання передач EAT8.

Технологія V2L (Vehicle-to-Load) дозволяє електромобілю передавати електроенергію від свого акумулятора на зовнішні пристрої (споживачі), перетворюючи електромобіль на гнучке джерело живлення.
Легкий старт: чому Citroen e-C4 – найкращий спосіб пересісти на електрокар

Відкрий для себе Citroёn C4 X – фастбек, седан та SUV

Найдешевший електрокар в Україні: стартують продажі Citroen Ami

Share

Статьи по теме

Последние новости

PC Gamer назвал 100 лучших игр для ПК: Baldur’s Gate 3 на первом месте

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.