VNews.com.ua

Визначено ТОП-5 доступних гібридних кросоверів з найбільшим запасом ходу

Август 14
12:38 2024

Гібридне авто, що підключається до електромережі, або PHEV, може забезпечити більшість переваг електромобіля під час їзди по місту.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Відповідний рейтинг оприлюднено на сайті InsideEVs. Найкращі гібриди PHEV 2024 року пропонують прийнятний запас ходу у повністю електричному режимі. Деякі з них можуть забезпечити щоденні поїздки на роботу, не витрачаючи бензин.
До найкращих “доступних” кросоверів PHEV, що підключаються до мережі, обрано моделі не дорожче ніж 45 000 доларів США. Перераховані транспортні засоби як доступними, так і масовими.
1. Toyota RAV4 Prime: 68 км на електриці45 040 доларів США

Плагін-гібрид RAV4 майже відповідає Prius Prime щодо запасу ходу на повністю електричному приводі. Завдяки кліренсу кросовера та більшому зручному кузову RAV4 Prime не може зрівнятися з Prius у загальній економії палива. Тим не менш, він має пасажирський і вантажний простір, з яким не може зрівнятися Toyota Prius Prime.
2. Ford Escape PHEV: 60 км40 500 доларів США

Акумулятор Ford Escape Plug-in Hybrid місткістю 14,4 кВт-год можна повністю зарядити приблизно за 3,5 години за допомогою зарядної станції 240 вольт.
3. Kia ​​Sportage Plug-in Hybrid: 55 км40 965 доларів США

Останнім часом Kia демонструє сміливий, футуристичний дизайн у сегментах автомобілів, які зазвичай мають нецікавий стиль. Не став винятком й оновлений Sportage.
4. Kia Niro PHEV: 53 км34 390 доларів США

Kia Niro унікальний тим, що він доступний у гібридному, PHEV та електричному варіантах. З початковою ціною 34 390 доларів Niro є одним із найдоступніших гібридів, що підключаються до мережі.
5. Hyundai Tucson Plug-In Hybrid: 53 км40 100 доларів США

Hyundai Tucson — чудовий вибір для сімей, яким потрібен місткий, практичний сімейний позашляховик із винятковою економією палива.
Потужний 1 літр: названо найекономніші та ненажерливі автомобілі

Новий позашляховик Toyota — ще один Suzuki, але з крутою назвою та доступною ціною

Дешевше за Duster: стартують продажі кросовера з провокативною назвою

Share

Статьи по теме

Последние новости

Минздрав отчитался, сколько поврежденных медучреждений восстановили

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.