VNews.com.ua

Volkswagen представив перший бюджетний кросовер нового сімейства: відома ціна

Июль 19
07:45 2024

На ринок виходить новий купеподібний кросовер Volkswagen ID.Unyx, який став первістком нового дочірнього бренду німецького автовиробника та може з’явитися в Україні.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Попри оригінальний дизайн, технічно нова модель є клоном іспанського позашляховика Cupra. Габарити новинки становлять 4663xx1860x1610 мм при довжині колісної бази 2766 міліметрів. Паспортний дорожній просвіт зовсім невеликий – 120 мм. Об’єм багажника – 535 літрів.

Кросовер оснащений електродвигуном на 286 кінських сил, який розміщено на задній осі та батареєю місткістю 77 кВт-год, яка забезпечує запас ходу у 621 кілометр (за китайським циклом CLTC). Невдовзі з’явиться й повнопривідна версія потужністю у 340 кінських сил.

Усередині новий Volkswagen загалом повторив модель Cupra – такі ж передню панель, роздільні екрани панелі приладів та інформаційно-розважальної системи. При цьому в нього вже в базі є розумний помічник, він здатний спілкуватися з водієм.

Нова “зелена” лінійка ID.UX створена спеціально для Китаю, але ж, ймовірно, з’явиться й в Україні – до нас завозять багато електрокарів китайського виробництва. Ціна нового купеподібного електрокросовера лежить у діапазоні від 209 900 до 249 900 юанів, що еквівалентно приблизно 28,9 – 34,4 тисячі доларів США за поточним курсом.
Дешевше Tesla: Volkswagen готує найдоступніший у сегменті електромобіль

Представлено суперника Renault Duster від Fiat: вже відомі ціни

Підраховано: скільки коштує зарядити електромобіль за новим тарифом

Share

Статьи по теме

Последние новости

Военный назвал перспективную цель ВСУ в Курской области

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.