VNews.com.ua

Вєрка Сердючка продає Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі

Октябрь 17
12:43 2022

Всі гроші від продажу лімузина фронтмена групи Queen Фредді Мерк’юрі український співак Андрій Данилко спрямує на благодійність.
Про це повідомляє видання Фокус із посиланням на аукційний дім RM Sotheby’s. Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року виставлений на продаж у Лондоні.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

Цей автомобіль фронтмен групи Queen Фредді Мерк’юрі придбав у 1979 році. Але сам за кермо не сідав, а користувався послугами найманого водія. Після смерті знаменитого вокаліста в 1991-му машину успадкувала його сестра Кашміра.
Український співак та продюсер Андрій Данилко (сценічне ім’я – Вєрка Сердючка) купив авто Фредді Мерк’юрі ще у 2013 році, але так і не зміг ввезти його до України – ймовірно, із-за складнощів з розмитненням старого Роллс-Ройсу. Весь цей час він був змушений платити за паркування машини у Лондоні. Пробіг машини складає близько 100 тисяч кілометрів.
Про те, що автомобіль дійсно належить Данилку, свідчить той факт, що вторговані за Rolls-Royce кошти перерахують на потреби клініки протезування та реабілітації Superhumans Center, що у Львівській області.
Нагадаємо, що Rolls-Royce Silver Shadow випускався з 1965 до 1980 року. Великий седан оснащений 6,75-літровим V8 на 192 к.с. та 3-ступеневою автоматичною КПП. Салон лімузина оздоблений шкірою та деревом, комплектація включає кондиціонер, круїз-контроль, електросклопідіймачі та магнітолу Sharp.
Перший легковий Мітсубіші: японський «Запорожець» Mitsubishi 500

Скоро у продажу: сучасний Citroen Berlingo отримав дивовижну версію

Громадський транспорт та таксі в Україні працюють по-новому: що змінилося

Share

Статьи по теме

Последние новости

Результати першого півфіналу Євробачення-2024 — перша десятка фіналістів

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.