VNews.com.ua

Вже прямує в Україну: оголошено ціни на новий кросовер Peugeot е-2008

Сентябрь 13
13:21 2024

Завдяки збільшенню акумулятора та потужності електромотора новий Peugeot е-2008 пропонує більший запас автономного ходу.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Повністю електричний кросовер Peugeot е-2008 помітно оновився ззовні та став ще кращим всередині – завдяки зміненій передній частині з характерними потрійними LED-лініями “пазурі лева” та новому логотипу бренду.

Кросовер вдало поєднує оптимальні розміри для міських вулиць, просторий салон та достатньо місткий багажник, гарний комфорт та легку керованість – і додає до цього усі переваги електроприводу.
Новий Peugeot е-2008 отримав збільшену батарею – тепер його місткість сягає 54 кіловат-годин проти 50 кіловат-годин у попередній версії. Встановлено також новий та більш потужний електромотор – віднині пікова потужність може сягати 115 кВт або 156 к.с. проти 100 кВт або 136 к.с. раніше.

Завдяки цьому, новинка відтепер може подолати до 406 км на одному повному заряді акумулятора. При цьому, електродвигун з крутним моментом 260 Нм забезпечує прискорення до сотні за 9 секунд

В Україні оновлений кросовер Peugeot е-2008 запропоновано у комплектації GT, яка вирізняється дуже широким переліком обладнання для безпеки та комфорту. Серед численних систем та функцій, окремо варто відзначити наступне обладнання для безпеки: фронтальні та бокові подушки безпеки, бокові шторки безпеки, адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки, система попередження про зіткнення та екстреного гальмування, активна система утримання в смузі руху, розпізнавання дорожніх знаків, моніторинг «сліпих зон» дзеркал.

Також відмітимо безключовий доступ та запуск двигуна, клімат-контроль, передні та задні датчики паркування, камеру заднього огляду 180 HD-формату, оздоблення салону шкірою Alcantara. Серед унікальних опцій для даного класу авто варто відзначити сидіння з масажем та електричним регулюванням положення (сидіння водія), підігрів передніх сидінь, бездротову зарядку для мобільних телефонів, сенсорний 10-дюймовий екран, підтримка Apple CarPlay та Android Auto, передні світлодіодні фари Full LED та адаптивне дальнє світло.
Ціни на новий Peugeot е-2008 GT починаються від 1 401 500 гривень, що еквівалентно приблизно 30 тисячам євро.
Стартували продажі дешевого американського пікапа на базі Peugeot

Прем’єра у жовтні: Skoda показала новий доступний кросовер

З Китаю до Європи: дебютує новий сімейний кросовер Volkswagen (подробиці та фото)

Share

Статьи по теме

Последние новости

Погода готовит сюрприз: полоса похолодания пройдет через Украину

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.