VNews.com.ua

Наші жінки — це сила!

Март 30
02:21 2016

Доброго дня, мої любі хунтянє, бандерівці, та усі інші. Цей пост напишу українською, бо він буде присвячен жіночкам, які лагідні та красиві, як рідна мова. Мої читачі вже розпочали знайомитися з бійцями, хотілося б представити вашоїї увазі і жіночу половину (в жодному разі не вважайте її слабкою, бо ці дадуть фору багатьом чоловікам).

За більше, чим рік мого особистого волонтерства і знайомством з тепер вже рідним мені 37-м ОМПБ, я нащастя побачила, що у моєму місті і його області, дуже багато людей з великим серцем, наповненим великою любов`ю до рідної України, бажанням допомогти хлопцям на фронті, не жалія для цього ні часу, ні коштів, ні здоров`я, іноді, навіть, ризикуючи власним життям.

Тому — почну! Дівчата! Ви, ті , що залишили сім`ї, діточок, та батьків, і стали пліч-о-пліч з бійцями, взявши зброю у руки, сміливо вирішили захищати землю від путінського лайна і ворожих загарбників — СЛАВА вам! З 8 Березня вас, дівчатка, і вважаю, що усі хлопці на фронті і вдома приєднаються до моїх слів! Щиро вам дякуємо і низький уклін, щастя вам, та скорішого повернення додому, а ми будемо молитися за ваші життя і допомогати всім, чим тількі можемо!

Після героінь 37-го бату хотілося б добавити у привітання віддану своєї справі, сміливу журналістку Запорізького каналу ТБ-5, Євгенію Мельник — чесну дівчину, розкриваючу нам картину цієї війни, яку прийнято у владі звати «АТО». Не боючись обстрілів, ця тендінта дівчинка розкриває очі глядачам на життя нашого бату, та іншіх підрозділів, на реалії війни та окупованого Донбасу. З жіночим святом тебе, Євгенія, і всього самого найкращого в твоєї нелегкої роботі. Бережи себе, ти найкраща!

Волонтери — це душа, це відданість, це повага. Ці люди є нашими посланцями, Янголами, що зв`язують фронт і мир. Ці люди не мають страху, бо вони повинні довезти до бійців те, що їм передали батьки, інші волонтери, та ті, хто хоче допомогти. Смачні солодощі, фрукти та овочі, теплі речі, малюнки та листи від діточок, все, що потрібно хлопцям та дівчатам, вони довозять у небезпечні місьця, не думаючи іноді про себе. Бо там чекають. Бо там сподіваються. З святом вас, Анна Форіс та Наталія Зіміна! З 8 Березня і борони вас Боже! Щастя вам та кохання!

Постійні «золоті ручки», які назавжди стали нашими помічницями та неперевершеними авторами солодощів та різноманітних «вкусняшек» — Інна Сидоренко та Олена Постіна! Пироги від останньої назавжди запали до серця зв`язківців 37-го ОМПБ. Велика вам подяка, милі наші, мира та злагоди! Дякуємо за ваше вміння та добре серце!

Зв`язок без батарейки, а воїн вночі без ліхтарика — діло печальне. Тому велике спасибі Мирошниченко Світлані за постійну допомогу з освітленням нашому батльону! Також дякуємо Світлані, а разом з нею і постійної прихильниці 37-го ОМПБ Ірині Глушко за регулярну фінансову підтримку! Разом — ми сила! Ви неперевершені! З 8 Березня вас, дівчата, та хорошого вам настрою, здійснення мрій і злагоди!

Бути в гарному настрої, не нервувати, залишатися собою, та просто жити у спокої душі, бійцям та волонтерам допомогає жінка з величезним серцем, з добрими очима і великою повагою до усіх, хто пов`язан з війною — психолог Люся. Величезне Вам спасибі за те, що завжди можете усіх почути, вислухати і допомогти! Цінуємо вас і любимо! З святом Вас і хай буде вам величезне щастя за ваші справи!

Діти — це радість для бійця, це їх майбутнє, надія, ковток свіжого повітря та гарного настрою! Дитяча увага завжди цінується бійцями і є неповторним подарунком для кожного воїна. Велике спасибі Яночці Швець за листи та малюнки бійцям 37-го ОМПБ,за портрети та добрі слова, за патріотизм і велике кохання до рідної землі в твоєму дитячому серці! З 8 Березня, дівчинко, і хай вдача супроводжує тебе завжди.

Ці дівчатка не єдині герої нашої країни, тому вітаємо усіх від імені мого блогу! Прекрасні та добрі, пухленькі та худорляві, блондинки та брюнеткі, шатенкі та руді! Хай велике кохання разом з щастям стануть вашими супутниками назавжди! Українкі найкращі, і це знає увесь світ! Миру вам та злагоди, здоров`я та вдачі! Разом — ми непереможні! Разом — ми сила! Ніхто крім нас! Слава Україні!

А. Владикіна.

Допомога 37 ОМПБ

Карточка Приват Банку 4149497860942897.

Вконтакте

Facebook

Twitter

Google+

Одноклассники

Share

Статьи по теме

Последние новости

В’ячеслав Довженко показав свою дівчину

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.