VNews.com.ua

Чому квест стане відмінним варіантом на ваш випускний?

Май 21
19:15 2021

Напередодні останнього дзвоника багато школярів починають активно замислюватися про те, як краще провести випускний. Традиційним варіантом є відвідування ресторану з батьками і вчителями, але багатьом дітям хочеться чогось більш оригінального. В такому випадку прекрасним рішенням стане квест на випускний.

vnews-com-ua

Що являє собою квест на випускний?

Йдеться про інтерактивний захід, який має на увазі наявність стильних декорацій, ігрового реквізиту, взаємодія з акторами і аніматорами для стовідсоткового занурення в гру. Після того як учасники будуть розділені на команди, вони почнуть виконувати різні завдання. Ігровий процес залежить від обраного ігрового сюжету:

Форт боярд. Тут важлива витривалість, сила і кмітливість. Дія проходить у фортеці.

Золота лихоманка. В даному випадку завдання полягає в пошуку коштовностей, на шляху до яких учасників очікують різні випробування.

 

Що ще входить в програму?

logo-1

Квест — це лише частина програми. Після того як гра завершиться і гостей нагородять, вони зможуть сісти за святковий стіл, перекусити, після чого відправитися на танцпол. Щоб отримати більш детальну інформацію про особливості проведення заходу, краще зв’язуватися з менеджерами команди Fort Aventura.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Аліна Гросу розповіла про свій психологічний стан — відео

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.