VNews.com.ua

Анджеліна Джолі з’явилася на кінопрем’єрі з дітьми — Шайло вперше одягла сукню

Октябрь 19
08:48 2021

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі, яка нещодавно засвітилася на побаченні з 31-річним темношкірим репером, відвідала в Лос-Анджелесу прем’єра фільму «Вічні», де зіграла одну з ролей, з п’ятьма з шістьох її дітей — 20-річним Меддоксом, 16-річної Захарою, 15-річної Шайло, 13-річними двійнятами Ноксом і Вів’єн. Про це повідомляє видання People.

Вже майже доросла Шайло викликала справжній фурор, вперше з’явившись на публіці у сукні. Раніше біологічна дочка Джолі і Бреда Пітта одягалася, як хлопчик. І хотіла, щоб її називали чоловічим ім’ям — Джон або Шакс. Ходили навіть чутки про те, що вона збирається офіційно змінити стать. Однак останнім часом Шайло стала більш жіночною. На прем’єру вона одягла одну з суконь своєї матері, яке перешили під підлітка. У соцмережах стали сперечатися, на кого більше схожа Шайло — батька чи матір.

Захара також прибула у сукні Джолі — в якій та з’явилася на церемонії вручення премії «Оскар» у 2014 році. Чоловіча частина сім’ї була в чорному. Жіноча скоординувала свої наряди в нейтральній кольоровій гамі: сама Анджеліна була в брунатному, Шайло — в бежевому, Захара — в сріблястому, а Вів’єн — в білому.

Раніше «ФАКТИ» писали — Справа на 164 мільйони доларів: Бред Пітт подав до суду на Анджеліну Джолі.

Фото Instagram / Twitter
453
Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook
та Twitter

Статьи по теме

Последние новости

Фрукты и ягоды продолжают дорожать: супермаркеты изменили цены на яблоки, виноград и бананы

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.