VNews.com.ua

Золоте кольє: обераємо статусну прикрасу

Август 13
09:16 2024

Золото – стабільна інвестиція, а золоті прикраси ще й бажаний подарунок для жінки. Вечірка, діловий обід чи навіть домашній сніданок стануть кращими, коли жінка прикрашена золотом. В цьому сенсі золоті кольє – добрі помічники у створенні особливої атмосфери та гарного настрою. Естетика цих аксесуарів сповнена жіночності та спокуси: масивне чи легке, як хмаринка, кольє з діамантом чи кольє з фіанітом, підбір здебільшого залежить від смаку та побажань власниці. І все ж, якщо треба зробити незабутній подарунок або підібрати безпрограшний варіант для важливої події, треба приділити увагу кільком параметрам.

kolye_zoloti

#1 підбір золотого кольє під виріз

Форма вирізу або коміра може стати вирішальною у процесі вибору кольє із золота, особливо коли йдеться про підбір прикраси під певний одяг для спеціальної нагоди. Сукня, костюм або блуза мають:

  • V-подібний виріз. Стильно обіграти цей образ допоможе кольє із золота 585 проби із такою самою формою. Довжина ланцюжка може бути короткою чи довгою, а доповнення кулоном актуально виглядатиме на фоні цього вирізу;
  • виріз «серденько». Тут доречним стане акцентний, масивний аксесуар, він зробить вигляд декольте насправді ефектним;
  • виріз «човник». Довгий, невагомий ланцюжок та мінімалістичні кулони якнайкраще підкреслять цей образ;
  • закритий комір або сукня без бретелей з відкритими плечима не зобов’язує до певного аксесуару, сюди гармонійно впишеться як велика, так і стримана модель.

#2 додаткові деталі

Золоте жіноче кольє можна вважати ідеально підібраним, якщо воно відповідає вашим персональним критеріям. Проте, є і загальні мірки, за якими легко зробити вдалий вибір:

  1. оптимальна довжина аксесуару;
  2. колір золота;
  3. наявність або відсутність інкрустації та декору;
  4. тип застібки.

#3 загальні критерії вибору кольє з золота

Щоб вдало купити золоте кольє, треба визначитись з іміджем, для якого підбирається прикраса. Сучасний асортимент пропонує класичні моделі під діловий образ, мінімалістичні на кожен день, ніжні романтичні або ефектні масивні аксесуари.

Відрізняються в них і типи плетіння, використані в процесі виготовлення кольє: якірне плетіння, «орхідея», класичний ролекс або жорстка основа. Прикраса може застібатись на різні типи замків, наприклад, карабін, незмінне кільце, шпрінгель, магніт. Звичні для кольє кольори золота – жовтий, червоний, білий та комбінований.

Різноманіття золотих кольє в Україні представлено в інтернет-магазині Золотий стандарт. Підкреслити вашу індивідуальність і знайти саме ту прикрасу вам допоможуть професіонали ювелірної справи. Також ви можете обрати ювелірні вироби самостійно і замовити доставку по Україні, всі наявні моделі представлені вашій увазі в каталозі.

Share

Статьи по теме

Последние новости

«Ничего об Украине без Украины»: МИД отреагировал на неожиданный шаг Швейцарии

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.