VNews.com.ua

«Дія» подолала позначку у 10 мільйонів користувачів

Ноябрь 24
01:50 2021

«Дія» подолала позначку у 10 мільйонів користувачів

Застосунком «Дія» станом на сьогодні користуються вже понад 10 млн людей — таких результатів вдалося досягти менш як за два роки після запуску проєкту, повідомляють у Мінцифрі.

В Мінцифрі окремо наголосили, що з такою швидкістю не розвивався жоден державний і навіть приватний продукт в історії України. Також у відомстві вчергове нагадали, що «Дія» не зберігає персональних даних користувачів на віддалених серверах, а лише показує ту інформацію про громадянина що вже є у державних реєстрах.

«Унікальність Дії полягає в тому, що вона не зберігає персональні дані користувачів. Вона показує інформацію, яка є про вас у реєстрах. Тому коли у вас не підтягується документ у застосунок, то це важливий сигнал. Виявляється, ви отримали і використовуєте паперовий документ, а його немає в реєстрі».

Мінцифра

Останніми місяцями «Дія» стабільно б’є рекорди за кількістю активних користувачів: у серпні розробники повідомляли про подолання позначки у 6 мільйонів активних користувачів, у вересні їх стало 7 млн, наприкінці жовтня аудиторія зросла до 8 млн, а першого листопада «Дія» подолала планку у 9 мільйонів унікальних користувачів. Високими темпами зростання кількості користувачів проєкт, як вже неоднократно відзначалось, завдячує головним чином COVID-сертифікатам. До речі, у нещодавньому інтерв’ю очільник Мінцифри Михайло Федоров підкреслював, що без «‎Дії» кожен другий COVID-сертифікат в Україні був би підробленим.

Раніше Kantar Україна опублікувала рейтинг найпопулярніших в Україні мобільних застосунків за результатами власного дослідження, окремо відзначивши, що «Дією» вже користується більша частина активних українців.

Тим часом в українській мережі ломбардів «Скарбниці» не проґавили можливість скористатися інфоприводом та опублікували статистику, яка вказує, що кожен третій клієнт ломбарду використовує застосунок «Дія» для ідентифікації.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Путин мог совещаться по поводу войны с шаманами — СМИ

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.