VNews.com.ua

Київстар спантеличив абонентів дивними сервісними SMS про блокування номеру та зняття абонплати — оператор пояснив це технічною помилкою

Апрель 03
00:17 2021

Київстар спантеличив абонентів дивними сервісними SMS про блокування номеру та зняття абонплати — оператор пояснив це технічною помилкою

Останні два дні певна частина абонентів Київстару отримувала дуже дивні сервісні SMS  — частина користувачів з подивом виявила сповіщення про блокування номеру та зняття позапланове списання місячної абонплати.

Висловлюючи невдоволення в соцмережах клієнти, яких торкнулася ситуація, у виразах не соромились (перепрошуємо за твіти з нецензурною лексикою, але вже як є). Зі скарг не зрозуміло, чи відбувалось списання коштів насправді.

В Київстарі, не вдаючись у подробиці, пояснили ці повідомлення технічною помилкою та попросили постраждалих звернутись до служби підтримки компанії.

Окремо компанія наголосила, що сервіси, що були надані не коректно через дану технічну помилку, будуть компенсовані. З цього можна зробити висновок, що у деяких випадках кошти все-таки списувались.

Яку кількість абонентів торкнувся цей збій, не уточнюється.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Боррель: ЕС должен предоставить Украине системы ПВО, которые «стоят в казармах на всякий случай»

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.