VNews.com.ua

«Лихо не без добра»: Після обвалу конструкції Берестейського шляхопроводу КМДА пообіцяло прибрати колони, які встановлені на проспекті Перемоги

Июль 05
17:20 2021

«Лихо не без добра»: Після обвалу конструкції Берестейського шляхопроводу КМДА пообіцяло прибрати колони, які встановлені на проспекті Перемоги

Сьогодні через обвал частини конструкції Берестейського шляхопроводу в Києві патрульні перекрили під ним рух лівою смугою, та попередили, що очікується ускладнення руху проспектом Перемоги у напрямку центральної частини міста.

В КМДА відреагували заявою про обстеження, але серед типових слів пролунала довгоочіквана інформація про те, що на Берестейський шляхопровід чекає масштабная реконструкція, під час якої замінять прогонову будову та нарешті приберуть колони, які встановлені на проїжджій частині проспекту.

«Фахівці КП «Київавтошляхміст» розпочали обстеження конструкцій шляхопроводу на просп. Перемоги біля станції метро «Берестейська». Найближчим часом на споруді виконають першочергові протиаварійні роботи. За попередньою інформацією, відбулось обсипання захисного шару бетону й частин перильного огородження.

У подальшому передбачена масштабна реконструкція. У рамках робіт планують замінити прогонову будову і прибрати колони, які встановлені на проїжджій частині проспекту. Завдяки реконструкції ліквідують звуження, через яке трапляються затори» — повідомив КК «Київавтодор».

"Лихо не без добра": Після обвалу конструкції Берестейського шляхопроводу КМДА пообіцяло прибрати колони, які встановлені на проспекті Перемоги

Зазначимо, що у грудні 2020 року на відремонтованному рік тому Шулявському мосту впали три опори освітлення, що пошкодили автомобілі та зірвали контактну мережу тролейбусів. На даний момент у Києві триває ремонт відразу 14 шляхопроводів.

За час каденції Віталія Кличка в столиці був побудований скляний пішохідний міст між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою, а зараз активно будуються Подільсько-Воскресенський мостовий перехід та «хвилеподібний» пішохідний міст на острів Оболонський.

Джерело: КМДА

Share

Статьи по теме

Последние новости

Поступления от активов РФ на 90% стоит направить на оружие для Украины — Боррель

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.