Правила безпечного перебування в закладах громадського харчування в умовах карантину [Інфографіка МОЗ]
Январь 11
17:20
2022
Як відомо, наразі в Україні робота закладів громадського харчування дозволена лише при наявності у працівників і відвідувачів одного з трьох документів — сертифіката про вакцинацію, негативного результату тесту або підтвердження одужання від COVID-19.
Міністерство охорони здоров’я України підготувало інфографіку щодо правил безпечного перебування в закладах громадського харчування.Наприкінці 2021 року уряд продовжив адаптивний карантин — він діятиме щонайменше до 31 березня 2022 року, а з 6 січня в Україні повноцінно стартувала програма повторної або бустерної вакцинації.
МОЗ дозволило бустерні щеплення проти коронавірусу для всіх дорослих