VNews.com.ua

«ПриватБанк» запустив у Приват24 грошові перекази за номером телефону

Май 24
21:23 2021

«ПриватБанк» запустив у Приват24 грошові перекази за номером телефону

«ПриватБанк» запустив грошові перекази за номером телефону у мобільному банку Приват24. Тепер відправнику не треба дізнаватися номер картки одержувача, щоб надіслати переказ, а отримувачу більше не потрібно передавати номер картки – лише номер телефону.

Щоб почати користуватися послугою «Переказ коштів за номером телефону», варто оновити мобільний додаток Приват24, вибрати картку та перейти у меню «Платіжні налаштування», вибрати картку за замовчуванням та натиснути «Увімкнути перекази за номером телефону».Тепер щоб переказати гроші за номером телефону у мобільному Приват24 треба перейти до сервісів, натиснути «Переказ на картку» й у вікні, що з’явилося, вибрати одержувача з телефонної книги. Гроші надійдуть одержувачеві онлайн.

"ПриватБанк" запустив у Приват24 грошові перекази за номером телефону

Короткий алгоритм процесу виглядає наступним чином:

  • Перейдіть до сервісів, натисніть «Переказ на картку» й у вікні, що з’явилося, виберіть одержувача з телефонної книжки.
  • Якщо ви ще не вибрали картку для зарахування переказів, вам буде запропоновано зробити це під час спроби переказати гроші.
  • Зазначте суму переказу.
  • Виберіть тип сплати комісії (якщо вона є) і перевірте правильність введених даних. Після цього підтвердьте платіж. Гроші надійдуть одержувачу протягом кількох хвилин.

Важливо — надіслати переказ можна не на будь-який номер телефону, а лише на фінансовий номер телефону клієнта ПриватБанку за умови, що він вибрав картку для отримання переказів за номером телефону. Якщо переказ уже надіслано, скасувати його не можна, тож слід уважно перевіряти номер телефону й ім’я одержувача під час підтвердження переказу.

Джерело: ПриватБанк

Share

Статьи по теме

Последние новости

От 1500 до 8000 гривен: какие выплаты по безработице могут получить украинцы в 2024 году

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.