VNews.com.ua

«Укрзалізниця» спільно з Librarius запустила для пасажирів онлайн-бібліотеку — з 5000 книжок

Май 21
16:05 2021

«Укрзалізниця» спільно з Librarius запустила для пасажирів онлайн-бібліотеку — з 5000 книжок

Послуга інтерактивної бібліотеки тестується у поїздах далекого сполучення та швидкісних поїздах Інтерсіті+.

20 травня «Укрзалізниця» повідомила про розширення переліку додаткових сервісів новою послугою — окрім онлайн-кінотеатру з доступом до сотень фільмів українською, пасажирам тепер пропонується онлайн-бібліотек, яка допоможе скоротати час в дорозі.

Скористатись бібліотекою можна за посиланням або за допомогою інформаційних наліпок з QR-кодом у вагонах поїздів. Після сканування коду почнеться завантаження застосунку партнера проєкту Librarius (iOS або Android) а якщо його вже встановлено, то посилання спрямує безпосередньо до «залізничного» каталогу LibrariUZ. У каталозі представлені безплатні та платні книжки, які часто обираються пасажирами в дорогу чи є тематично близькими. В цілому бібліотека налічує близько 5 тисяч книжок, третина з яких — безплатні.

Доступ до онлайн-бібліотеки відкривається по всіх маршрутах слідування поїздів Укрзалізниці, але тут варто зауважити, що на деяких ділянках може не бути покриття мобільного зв’язку, тому краще завантажувати книжки заздалегідь (наприклад, під час зупинок потяга на станціях).

Share

Статьи по теме

Последние новости

KOLA розповіла драматичну історію про свого батька у пісні Salut papa

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.