VNews.com.ua

В Україні стартували продажі EcoFlow River mini — портативної зарядної станції потужністю до 600 Вт за 13 170 грн

Декабрь 21
21:19 2021

В Україні стартували продажі EcoFlow River mini — портативної зарядної станції потужністю до 600 Вт за 13 170 грн

21 грудня в Україні розпочалися продажі портативної зарядної станції EcoFlow River mini.

Вона є найменшою за розміром та об’ємом енергії у своїй лінійці (210 Вт·год) та, як запевнюють розробники В Україні стартували продажі EcoFlow River mini — портативної зарядної станції потужністю до 600 Вт за 13 170 грнВ Україні стартували продажі EcoFlow River mini — портативної зарядної станції потужністю до 600 Вт за 13 170 грн EcoFlow была основана в 2017 году бывшим инженером китайского производителя дронов DJI Лей Вонгом, найбільш доступною у сегменті мобільних зарядних пристроїв.

Рекомендована ціна станції EcoFlow River mini — 13 170 грн.

Від EcoFlow River mini одночасно можуть заряджатися до семи електронних пристроїв. Також у нової моделі з’явилася бездротова зарядка — потрібно лише покласти зверху телефон і включити панель зарядки. 

Зарядна станція RIVER mini також має одну стандартну розетку, автомобільну розетку, чотири порти USB, два з яких — швидка зарядка. Інвертор може передавати струм потужністю до 600 Вт (фірмова технологія X-Boost). Вага станції — 2,85 кг. 

Завдяки технології X-Stream станція заряджається від 0 до 80% всього за 1 годину. Повна зарядка від звичайної розетки займає 1,5 години. Також River mini можна заряджати від сонячних панелей потужністю 100 Вт — за 3-6 годин, і від автомобільної зарядки — за 3,5 години.

Керувати станцією River mini можна також за допомогою програми-компаньйона EcoFlow, а  ємності акумулятору вистачить, щоб 15 разів зарядити смартфон, 13 разів — Вluetooth-колонку або чотири рази — ноутбук. Вона також зможе живити телевізор або кисневий концентратор, але не більше двох годин. 

  • EcoFlow в Україні представлена двома лінійками портативних зарядних станцій та сонячними панелями. Лінійка River — мобільні зарядні пристрої, від 210 Вт·год до 1440 Вт·год, лінійка Delta — професійні рішення, від 882 Вт·год до 25 кВт·год.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Пособие на проживание: сколько денег направили на выплаты ВПЛ в апреле

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.