VNews.com.ua

Vodafone переходить на half-sized SIM — новий формат пластикових карток з удвічі меншим тримачем

Январь 13
13:41 2022

Vodafone переходить на half-sized SIM — новий формат пластикових карток з удвічі меншим тримачем

Vodafone анонсував перехід на новий тип SIM-карт під назвою half-sized SIM, які дозволять відчутно зменшити споживання пластику та спростити логістику компанії.

Вже з квітня 2022 року компанія Vodafone планує розпочати продаж карток нового формату. Особливість новинки — вдвічі менший розмір тримача, ніж у стандартних «сімок». Класичний тримач SIM-картки, що використовується зараз, має стандартний розмір банківської картки (86 х 54 мм). Пропонований новий формат тримача — вдвічі менший (43 х 54 мм).

Vodafone переходить на half-sized SIM — новий формат пластикових карток з удвічі меншим тримачемПерехід на формат half-sized SIM дозволить Vodafone знизити споживання пластику вдвічі, а також спростить логістичні процеси — для цих карток буде потрібно вдвічі менше пакувальних матеріалів та місця для їх зберігання. З урахуванням поточного обсягу споживання SIM-карток, за рік Vodafone може зекономити планеті до 15 тонн пластику.

Для клієнтів, які вже технічно готові повністю відмовитися від пластикових «сімок», оператор пропонує віртуальні картки eSIM.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Доступность для «своих» и бан для резидентов рф: Рада оптимизировала работу «Дія.Сіту»

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.