VNews.com.ua

«єПідтримка» для підлітків. «ПриватБанк» відкрив оформлення карток для тисячі гривень за вакцинацію

Февраль 04
13:15 2022

«ПриватБанк» розпочав оформлення спеціальних цифрових карток «єПідтримка» для громадян України від 14 років, які мають «зелений» COVID-сертифікат у застосунку «Дія». Раніше банк видавав такі картки тільки громадянам від 18 років.

Замовити картку можна у мобільному банку «Приват24» — потрібно бути клієнтом банку. Алгоритм дій не змінився. Потрібно оновити застосунок, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку «єПідтримка» Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у «Дію» та подати заявку на виплату допомоги на карту «ПриватБанку».

Якщо дитині вже виповнилося 14 років і вона ще не користується картками «ПриватБанку», необхідно пройти ідентифікацію у будь-якому відділенні банку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Після цього вона зможе зареєструватися у «Приват24»та оформити картку «єПідтримка».

Підлітки зможуть отримати тисячу гривень «єПідтримки» з 7 лютого — напередодні уряд вніс необхідні зміни до постанови щодо програми «єПідтримка» Одночасно уряд розширив перелік цілей, на які можна витрачати кошти за програмою — до спорту, кіно, театрів, подорожей додали освітні курси, спортивні товари, шкільне приладдя та канцтовари, а також газети та журнали (друкарську продукцію).

Підлітки зможуть отримати тисячу гривень «єПідтримки» вже з 7 лютого

 

Share

Статьи по теме

Последние новости

Нардеп объяснил, почему заморозка войны выгодна только Путину

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.