VNews.com.ua

«Нова пошта» планує встановити примірочні для одягу у всіх своїх відділеннях

Декабрь 22
15:01 2021

«Нова пошта» планує встановити примірочні для одягу у всіх своїх відділеннях

Восени «Нова пошта» запустила пілотний проєкт по встановленню примірочних для одягу у своїх відділеннях. Сьогодні компанія повідомила, що проєкт завершився успішно і тепер «Нова пошта» планує встановити примірочні у всіх своїх відділеннях.

Як зазначили в компанії, багато клієнтів купують одяг та взуття онлайн, а доставку замовляють у відділення. Отже на численні прохання клієнтів було вирішено дати їм можливість спокійно й зручно приміряти речі. Усі примірочні «Нової пошти» розташовуються у клієнтській зоні відділень, вони обладнані вішалками для одягу, стільцем та дзеркалом у повний зріст.

Пілотний проєкт охопив 50 відділень Києва, Львова, Одеси, Харкова та 15 обласних та районних центрів. Для пілоту компанія обрала відділення з різних регіонів України, які мали потрібну площу, щоб детальніше вивчити клієнтський досвід. Після запуску пілотного проєкту були отримані схвальні відгуки від наших клієнтів, саме тому було прийнято рішення масштабувати його на всю мережу компанії.

Послуга працює наступним чином. Перед оплатою посилки з одягом або взуттям у відділенні, клієнт може поміряти речі у примірочній. Попередньо оператор перевірить вміст відправлення і кількість речей у ньому. На примірку можна взяти не більше однієї речі одночасно. Якщо усе підійшло, клієнт оплачує посилку, якщо ні – оформлює відмову.

Зазначимо, що перші примірочні з’явилися у відділеннях «Нової пошти» ще у 2019 році.

Джерело: Нова пошта

Share

Статьи по теме

Последние новости

Пользователи Apple ID столкнулись с массовым сбросом авторизации и временной блокировкой

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.