VNews.com.ua

У Києві заборонили спортивні глушники. На черзі мотоцикли?

Июнь 24
10:40 2022

Київська міська рада заборонила на час війни рух столицею транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів “прямострум” та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач.
Про це в Telegram-каналі повідомив мер Києва Віталій Кличко. “Сьогодні ми ухвалили рішення про заборону на час війни продажу та запуску феєрверків у Києві та пересування містом автомобілів без глушника… В Україні війна, тривають артобстріли наших міст, а деякі громадяни влаштовують салюти! Або ганяють вулицями на авто, як на реактивному літаку! За це має бути відповідальність», – наголосив міський голова.
Рішення передбачає заборону руху столицею транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів “прямострум” та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач, до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану на всій території України.
Від себе додамо, що випускна система багатьох мотоциклів навіть без доробок створює майже такий самий шум, що й автомобільний спортивний глушник. І таких мотоциклів набагато більше, ніж машин із “прямострумом”. Як тепер бути із цим?
Утричі більше пального: але спочатку потрібно придбати борщ та каву

Атомні зарядки: в Україні побудують величезну мережу зарядних станцій

Бензину стало більше, але заправитись складно: у чому проблема

Share

Статьи по теме

Последние новости

В Украине запускают реестр «Оберіг»: кто получит доступ к данным военнообязанных

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.