VNews.com.ua

В Україні стартують продажі зовсім нового Skoda Kodiaq: комплектації та ціни

Июль 09
13:08 2024

На українському ринку кросовер Skoda Kodiaq другого покоління представлено у двох комплектаціях з бензиновим та дизельним двигунами.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Флагманський позашляховик чеської марки нового покоління у порівнянні з попередником збільшився у розмірах. Серед зовнішнього оновлення – сучасні LED Matrix фари другої генерації та передня решітка радіатора з горизонтальною світловою смугою.

Новизну в інтер’єрі приносить текстиль та шкіра, отримані в результаті екологічно чистих процесів обробки. Новинка оснащена найсучаснішою інформаційно-розважальною системою, включаючи додатковий екран до 13 дюймів і проєкційний дисплей (опціонально), а також 10-дюймовою віртуальною панеллю приладів.

В Україні чеський позашляховик представлено у двох комплектаціях – Selection та Sportline з бензиновим та дизельним двигуном обʼємом 2 літри та потужністю від 110 кВт (150 к.с.) до 140 кВт (190 к.с.). Обидві версії оснащені 7-ступеневим роботом DSG та системою повного привода.

Передзамовлення на нове покоління Skoda Kodiaq в Україні вже відкрито. Ціна стартує від 1 617 191 грн. На всі автомобілі надається гарантія 2 роки без обмеження пробігу та додаткова опція “пакет подовженої гарантії” на 4 роки або 90 000 км пробігу.
Найдешевший автомобіль Skoda вже в Україні: подробиці та ціни

Українцям запропонували популярний кросовер Skoda з великою знижкою

Де зараз виробляють автомобілі Skoda для України та світу

Share

Статьи по теме

Последние новости

Розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком — як вплине на їхні кар’єри у Голлівуді

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.