VNews.com.ua

Представлено екстремальний тюнінг нового Duster 2024

Сентябрь 23
10:28 2024

Широкий обвіс та занижена підвіска позбавляють кросовер Duster третього покоління деяких позашляхових можливостей, але надають йому більш агресивного вигляду.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляється на сторінці німецького дилера Dacia – Carpoint GmbH. Третє покоління Dacia Duster було представлено на початку 2024 року, але тюнерам ще належить розкрити свій творчий потенціал щодо румунського бестселера. Carpoint, відомий створенням спеціальних версій моделей Dacia, першим представив тюнінг-кіт для нового Duster, акцентуючи увагу на спортивності.

Модифікації включають широкий обвіс, спеціальну обшивку, нові колеса та комплект опускання, що перетворює міцний на вигляд субкомпактний позашляховик на більш агресивну сутність.

Комплект кузова включає розширені бампери та крила, новий капот та червоні декоративні елементи. Також кросовер отримав занижений дорожній просвіт та нові легкосплавні диски діаметром 20 або 21 дюйм, обуті у низькопрофільні шини, які помітно ширші за оригінали.
Німецький дилер не розкрив жодних технічних деталей, але натякнув, що в комплекті є “кілька секретів”, які планується розкрити найближчим часом.

На цей час найпотужнішою силовою установкою в новій лінійці Dacia Duster є самозарядний гібрид потужністю 138 к.с. Можна ще обрати м’який гібрид 1.3 TCe потужністю 128 к.с., тим більше, що це єдиний варіант із повним приводом. Залишається відкритим питання, який з них ляже в основу Carpoint Edition.
Вже скоро: Renault завалить світ бюджетними автівками

Renault розкрила дату прем’єри старшого брата Duster: усі подробиці

Уживаний Renault Duster – всі переваги та недоліки

Share

Статьи по теме

Последние новости

Первое видео разборки Apple iPhone 16 Pro открывает тайну кнопки фото

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.