VNews.com.ua

Які знакові новинки презентує Citroen на Паризькому автосалоні

Октябрь 04
07:11 2024

Під час проведення свого домашнього автошоу французький автовиробник продемонструє абсолютно нову лінійку автомобілів та електромобілів, що відображають нову ідентичність бренду. Відбудеться також чотири світових прем’єри.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Нові автівки створені з урахуванням сучасних інновацій, але з тією самою основою, яка була важливою для Citroen понад 100 років: бути по-справжньому “народним” брендом, що пропонує прості та зрозумілі автомобілі
Моделі В-класу: дві новинки, що змінюють правила гри
Протягом 2024 року Citroen двічі “струснув” сегмент компактних автомобілів B-класу, представивши одразу дві новаторські моделі, які будуть представлені на стенді:
Бестселер Citroen С3

Це перша велика автомобільна виставка у 2024 році, де представлено новий Citroen С3 – компактний хетчбек, який продемонстрував великий комерційний успіх. Перші постачання покупцям відбуваються просто зараз, модель запропоновано у бензиновому або електричному варіанті.
Компактний, але просторий кросовер Citroen С3 Aircross

Для нового покоління Citroen С3 Aircross нинішній Паризький Автосалон 2024 стане місцем першої публічної прем’єри від моменту презентації в червні поточного року. Незабаром стильний та привабливий кросовер надійде у дилерські центри бренду. Варто нагадати, що це найдоступніший компактний кросовер, який пропонує широкий вибір двигунів (включаючи електропривод), просторий та комфортабельний салон, а також можливість перевозити до 7 осіб.
Моделі С-класу: дві світові прем’єри
Одночасно з випуском двох важливих нових моделей в сегменті B-класу, повного оновлення венів Berlingo та SpaceTourer протягом 2024 року, Citroen представить повне оновлення своїх легкових моделей C-класу.

Новий крос-хетчбек Citroen C4 виглядає більш спокійним та стильним, водночас крос-седан Citroen C4 X втілює ідею просторої комфортної кімнати для відпочинку з елегантним силуетом “фастбек”. Варто відзначити, що лінійка Citroen C4 наразі дуже популярна в Європі й займає друге місце серед легкових автомобілів C-класу на ринку з урахуванням всіх можливих варіантів силових агрегатів.
Дешевше Sandero Stepway: стартували продажі нового паркетника Citroen

Найдешевший електрокар в Україні: стартують продажі Citroen Ami

Легкий старт: чому Citroen e-C4 – найкращий спосіб пересісти на електрокар

Share

Статьи по теме

Последние новости

Поклонница Путина в Германии: Вагенкнехт требует переговоров с Россией

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.