VNews.com.ua

Старший брат Дастера: дебютував абсолютно новий кросовер Dacia

Октябрь 09
13:00 2024

Новий кросовер Dacia Bigster вирізняється великим просторим салоном, багатим оснащенням та забезпечує найкраще співвідношення ціни та якості в сегменті C-SUV.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомляє пресслужба румунського автовиробника. Дизайном кросовер Dacia Bigster Duster дуже схожий на новий Duster – високий капот, розширені крила, масивний пластиковий обвіс та Y-подібні елементи у фарах і ліхтарях.

Габарити новинки становлять 4,57х1,81х1,71 метри, паспортний дорожній просвіт сягає 220 міліметрів. Запропоновано колеса діаметром від 17 до 19 дюймів.

Вже у початковій комплектації Essential кросовер отримав кондиціонер, парктронік та камеру. Топовий варіант Journey додатково оснащено двозонним клімат-контролем, безключовим доступом, адаптивним круїз-контролем, навігацією, панорамним дахом, електроприводами крісла водія та дверей багажника.

У салоні встановлено цифрову панель приладів (7 або 10 дюймів), 10,1-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважального комплексу та акустична система Arkamys 3D Sound з шістьма динаміками. Відмітимо також більшу вантажність із просторим багажником, модульними дугами на даху та сидінням 40/20/40 для перевезення довгих предметів із чотирма пасажирами в автомобілі.

Об’єм її багажника становить 667 літрів. Поки представлено 5-місний варіант кросовера, але невдовзі дебютує й версія з трьома рядами сидінь.

На старті продажів новинку запропоновано з 1,2-літровими бензиновими турбомоторами потужністю 130 або 140 сил, доповненими “м’якими” гібридними установками. Повноцінний гібрид розвиває 155 кінських сил. Модель можна замовити й заводським ГБО. Система повного приводу доповнений кількома режимами та системою допомоги на спуску.
Вже скоро: Renault завалить світ бюджетними автівками

Уживаний Renault Duster – всі переваги та недоліки

Дешевше не буває: стартували продажі нового кросовера від Renault

Share

Статьи по теме

Последние новости

MediaTek представила процессор Dimensity 9400 — быстрее на 35%, с лучшими фотовозможностями

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.