VNews.com.ua

2100 км: новий Chery Tiggo 9 встановив світовий рекорд із запасу ходу

Июль 23
07:42 2024

Новий гібридний позашляховик Chery покращив минулий результат майже на 300 кілометрів. Рекордне досягнення вже зафіксовано у Книзі рекордів Гіннеса.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Про це повідомило видання ItHome. Гібридний кросовер Chery, який продається у Китаї під ім’ям Fulwin T10 є “розтягнутою” та перелицьованою версією Chery Tiggo 9 з бензин-електричною силовою установкою C-DM.

Позашляховик спорядженою масою близько двох тонн запропоновано покупцям у версіях з переднім або повним приводом потужністю 375 або 610 кінських сил відповідно. Під підлогою встановлено тягову батарею місткістю 34,46 кВт-год, що дозволяє проїхати без активації 1,5-літрового бензинового турбомотора 200-210 кілометрів.

Рекордний автопробіг відбувся з 17 по 20 липня в Китаї. У результаті Chery Fulwin T10 став першим плагін-гібридом, який подолав понад 2000 км без заправки чи підзарядки батареї. Кінцевий результат у 2100 кілометрів вже зафіксовано у Книзі рекордів Гіннеса – попереднє досягнення перевершено на 300 км.
Цікаво, що у паспортних даних кросовера вказано запас ходу лише 1400 кілометрів за китайським випробувальним циклом CLTC. У продаж новий Chery Fulwin T10 стартують цього тижня, 25 липня.
В Україні стартували продажі нового бюджетника Chery: названо ціни

Китайські автомобілі Chery збиратимуть у Європі: вгадайте де саме

Гібридна Toyota RAV4 проїхала 2000 км на електротязі: як це можливо?

Share

Статьи по теме

Последние новости

АЗС повысили цены на бензин и автогаз: дизель замедлил рост

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.