VNews.com.ua

428 конячок: представлено перший повнопривідний Smart

Август 16
11:59 2022

Компанія smart Automobile (спільне підприємство Mercedes-Benz та Geely) представила спортивну версію субкомпактного кросовера #1.
Марка smart і ательє Brabus співпрацюють вже 20 років і ця співпраця продовжилася в електромобільну епоху. Нагадаємо, що тепер smart – це виключно електромобілі китайського виробництва, їх розробкою займається Geely, а Mercedes-Benz відповідає за дизайн.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ. ВСЕ ПРО АВТО

У квітні цього року було представлено перший smart нової епохи — електричний субкомпактний кросовер, позначений нехитрим індексом #1, в його основу лягла модульна платформа SEA (Sustainable Experience Architecture) холдингу Geely. Задньопривідний електрокар оснащений єдиним електродвигуном потужністю 200 кВт (272 к.с.) та до сотні розганяється за 6,7 с.
Версія Brabus отримала ще один електромотор на передню вісь потужністю 115 кВт (156 к.с.) і таким чином кросовер став першою повнопривідною моделлю марки. Сукупна потужність силової установки досягла 315 кВт (428 к.с.), споряджена маса зросла приблизно на центнер до 1900 кг. Першу сотню smart #1 Brabus зможе набрати менш ніж за 4 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 180 км/год.
Запас ходу на одному заряді батарей складе близько 500 км за китайським циклом їзди CLTC. У салоні з оббивкою салону з мікрофібри та алькантари, червоні ремені безпеки, алюмінієві накладки на педалях. Як і у випадку з базовою моделлю, спочатку smart #1 Brabus вийде на ринок КНР: продаж тут почнеться восени. Пізніше машини постачатимуть до інших країн. Ціни поки не оголошені.
Китайський Renault за $9700: незабаром в Україні

Байрактари та кросовери: Туреччина починає випуск цікавого електрокара

3,8 літра на сотню: Geely представив абсолютно новий седан

Share

Статьи по теме

Последние новости

Артур Логай отримав травму голови напередодні прем’єри фільму Крашанка

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.