VNews.com.ua

Гібридна «помилка» Nissan спричинила падіння продажів кросовера X-Trail

Август 19
12:23 2024

Реалізація Nissan Rogue/X-Trail котиться вниз попри оновлення 2024 року, що контрастує зі зростанням продажів Toyota RAV4 та Honda CR-V.
НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ
Як повідомляє CarScoops, Nissan добре почав, оновивши у 2004 році позашляховик Rogue (у Європі модель продається під назвою X-Trail). «Ми додали такі функції, як ProPilot Assist 2.1 і Safety Shield 360, що дозволяє Rogue мати все необхідне для конкуренції в найбільшому сегменті на ринку США», — заявив представник Nissan. Але попри нові технології та навіть позашляхове оздоблення, продажі падають.

У той же час його прямі конкуренти, Toyota RAV4 і Honda CR-V чудово продаються – протягом перших шести місяців поточного року продажі RAV4 зросли на 33%, а CR-V отримав 20-відсоткове зростання. Реалізація Rogue, з іншого боку, впала на 4,5%.
У чому ж причина? Річ у тому, що відсутність гібридного варіанту ставить Rogue у невигідне становище на ринку. Відсутність гібридної трансмісії – єдина різниця з його прямими конкурентами. Це величезний удар для Nissan. За словами одного дилера, «раніше ми продавали від 30 до 40 Rogues на місяць, а зараз скоротилися до 15-20». У 2023 році Rogue становив третину продажів Nissan.
В Україні стартують продажі нового Nissan Qashqai: комплектації та ціни

Визначено ТОП-5 доступних гібридних кросоверів з найбільшим запасом ходу

Приємна ціна та повний привід: представлено новий Nissan Kicks

Share

Статьи по теме

Последние новости

Украину накроет циклон Annet с грозовыми дождями: Диденко предупредила об ухудшении погоды

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

Всегда на пути к успеху: EA-LOGISTIC – ваш проводник в международных грузоперевозках.